افزايش 80 درصدي كرايه اتوبوس‌هاي شهري
کد خبر:۱۳۲۲۷۶

افزايش 80 درصدي كرايه اتوبوس‌هاي شهري

كرايه اتوبوس‌هاي حمل و نقل شهري كه قرار بود از امروز 30 درصد افزايش داشته باشد در بعضي از خطوط، بيش از 80 درصد افزايش را نيز تجربه كرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، از اول تيرماه امسال قرار بود كه كرايه‌هاي وسايل حمل و نقل عمومي 30 درصد افزايش پيدا كند ولي اتوبوسراني تهران و حومه در اين ميان افزايش بيش از 80 درصدس را تجربه كرد ولي مترو در افزايش 20 درصدي متوقف ماند.
 
افزايش 15 درصدي كرايه تاكسي‌ها هم كه در اختيار كامل تاكسيداران است و با قيمت پايه 300 توماني نه قيمت مصوب 161 تومان تاكسيراني، حساب شده و در آخر هم به نفع جيب رانندگان تاكسي رُند خواهد شد.
 
قطع كامل سوخت اتوبوس‌ها، رانندگان اتوبوس‌هاي خصوصي در تهران را بر آن داشت تا از امروز كرايه 125 را به 225 تومان و 175 توماني را به 300 تومان افزايش دهند./انتهاي پيام/  
 
پربازدیدترین آخرین اخبار