حمله با چاقو به فرزند نماینده مجلس
کد خبر:۱۳۲۳۴۱

حمله با چاقو به فرزند نماینده مجلس

 روز گذشته فرزند یکی از نمایندگان مجلس، توسط افراد ناشناسي مورد حمله قرار گرفته و پس از این که  از ناحيه گردن و پشت مورد اصابت چاقو قرار گرفت، وسايل همراه وي ربوده شد.
حسين گروسي، نماينده مردم شهريار در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه روز گذشته فرزندش در پارك آزادگان شهر قدس، توسط افراد ناشناسي مورد حمله قرار گرفته است، گفت: سوء قصد كنندگان وسايل همراه وي از جمله تلفن همراه و تمامي وسايل شخصي‌اش را ربودند.

نماينده شهريار ادامه داد: افراد مهاجم در زماني كه با مقاومت فرزندش مواجه شدند با چاقو از ناحيه گردن و پشت او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

عضو فراكسيون اصولگرايان اضافه كرد: سوء قصدكنندگان، پس از سرقت اشياء همراه او متواري شدند.

نماينده شهريار با اشاره به اينكه اقدام مهاجمان منجر به قطع دو رگ عصبي وي شده گفت: هم اكنون فرزندش در بيمارستان خاتم الانبياء (ص) بستري است.

گروسي در خصوص دلايل احتمالي اين حادثه گفت: احتمال دارد كه با اغراض سياسي اين اقدام صورت گرفته باشد چرا كه بارها بنده از وزير كشور به خاطر مسائل امنيتي سئوال كرده و خواستار اجرا و تحقق كامل طرح امنيت اجتماعي شدم.

نماينده شهريار خاطرنشان كرد: اين حادثه نشان مي دهد كه اراذل و اوباش و افراد شرور در روز روشن هم به قدري آزاد هستند كه چنين اقداماتي را انجام مي دهند.

وي ادامه داد: متاسفانه وضعيت منطقه شهريار به ويژه ميره از نظر فروش مواد مخدر و وجود اراذل و اوباش نامناسب است.
 
 وي ادامه داد: سطح امنيت در سطح استان تهران بسيار نامناسب است و ما همچنان پيگير امنيت استان تهران از سوي وزير كشور هستيم./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار