رسانه در حال حاضر ظرف پاكي براي زمينه‌سازي ظهور نيست
کد خبر:۱۳۲۴۰۲
شهريار بحراني:

رسانه در حال حاضر ظرف پاكي براي زمينه‌سازي ظهور نيست

كارگردان فيلم ملك سيلمان تاكيد كرد: در حال حاضر رسانه ظرف پاكي براي زمينه‌سازي ظهور نيست و به حالت نيمه فلج در آمده و كار محتوايي جديد در آن عملي نمي‌شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، شهريار بحراني عصر ديروز در پيش نشست هفتمين همايش بين‌المللي دكترين مهدويت با عنوان «مهدويت و رسانه زمينه‌ساز براي ظهور» كه در سالن تدبير دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، اظهار داشت: دو دهه است كه سينما و تلويزيون دچار نابساماني‌هاي زيادي است و از آن انرژي لازم كه هنرمندان را در دفاع مقدس بسيج مي‌كرد ديگر خبري نيست.
 
كارگردان فيلم ملك سليمان افزود: ارزش‌هاي دفاع مقدس رفته رفته رو به سستي گذاشت و رزمندگان در جبهه فرهنگي يك به يك زمين‌ خوردند.
 
وي اذعان داشت: با اينكه در وسط يك جنگ فرهنگي پرخطر قرار داريم اما خيلي از ما هنرمندان آن را هنوز باور نكرديم و همكاران ما از تركش‌هاي همين جنگ فرهنگي ضربه ديدند تا جايي كه حضور نيروهاي حزب‌اللهي در سينما خيلي كم شده است.
 
بحراني يادآور شد: اميدمان به نيروهاي جوان و هنرمندان جديد است تا اين خلأ را پر كنند اما خلأيي كه بين ما و جوانان فعلي افتاده است آثارش را در سينما و تلويزيون مشاهده مي‌كنيم.
 
كارگردان فيلم ملك سليمان در ادامه گفت: بيش از 70 فيلم در جشنواره سال گذشته با رويكرد تخريب نظام و با محتواي تجاري و مبتذل تدوين شده بود.
 
وي همچنين خاطرنشان كرد: سياست‌زدگي با جريان دوم خرداد وارد سينما شد و به يارگيري‌ها از هنرمندان ادامه داد و با اين كار بخش اعظمي از هنرمندان وارد جبهه‌اي شدند كه ما نمي‌خواستيم.
 
بحراني افزود: دشمن از اين فضاي بوجود آمده استفاده كرده و خود را براي جنگ فرهنگي بعدي آماده كرده است.
 
كارگردان سينما و تلويزيون با اشاره اينكه از سينما دل پردردي دارم، گفت: با تزريق پول و عوض كردن مديريت مشكل سينما و نمايش عوض نمي‌شود و هنرمندان مسير خود را ادامه مي‌دهند.
 
وي در ادامه اذعان داشت: سينما بعد از سال‌هاي جنگ پر از رفتارهاي غيراخلاقي، تند و خشن بوده و به قهرمان‌پروري منفي پرداخته و بيش از يك چهارم فيلم‌ها را به سكانس‌هاي منفي اختصاص داده است.
 
بحراني تاكيد كرد: در حال حاضر رسانه ظرف پاكي براي زمينه‌سازي ظهور نيست و به حالت نيمه فلج در آمده و كار محتوايي جديد در آن عملي نمي‌شود.
 
كارگردان فيلم ملك سيلمان در ادامه از راه‌اندازي شبكه‌اي جديد با حضور نيروهاي حزب‌اللهي و جوان در شش ماه آينده خبر داد و گفت: اميد مي‌رود كه در اين شبكه راه‌ جديدي براي فعاليت در حوزه سينما و تلويزيون باز شود.
 
وي در ادامه افزود: ما نياز به روحانيوني داريم كه پدرانه دست هنرمندان را بگيرند و با زباني ظريف مطالب را به آنان بگويند در حالي كه جامعه هنري ما منفك از روحانيت و جامعه اخلاقي است.
 
بحراني در پايان گفت: همچنان كه فضاي سياسي مسموم است فضاي هنري هم چنين است و كارگردانان به دور از فضاي سالم در كينه و حسد خود به سر مي‌برند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار