کد خبر:۱۳۲۵۰۸
تیر خلاص سوم تیر بر پیکره لیبرالیسم؛

عبور از جریان انحرافی و ضرورت بازگشت به گفتمان سوم تیر

ملت ایران با حماسه سوم تیر توانست گفتمان لیبرال سکولاریسم را به زباله دان تاریخ بفرستد تا در مراحل فرآیند بیمه اسلامی انقلاب، با عزت شاهد شکوفايی تمدن اسلامی باشد؛ اما امروز شاهد ورود جریان انحرافی به بدنه این گفتمان هستیم که به اذعان تحلیلگران این جريان به دنبال مصادره نظام به جاي مقابله با آن است.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، فاطمه خسروپور؛ در ششمین سالگرد پاسداشت حماسه‌ سوم تير كه به صحنه‌ هنرنمايي و تجديد بيعت 58 ميليوني مردم ايران با آرمان‌هاي نظام اسلامي تبديل شد، بازخواني آن حماسه‌ سترگ كه در ميان امواج بادهاي مخالف رقم خورد، گواهي ديگر بر مانايي و پويايي ملتي است كه پهلوان ميدان‌هاي سخت و دشوار لقب گرفته است.
 
 نتيجه‌ غافلگير كننده انتخابات رياست جمهوري در حالي رقم خورد كه در بازي دمينوي غرب، سقوط زنجيره‌اي دولت‌هاي مخالف غرب در منطقه‌ آسياي ميانه و قفقاز با انقلاب‌هاي رنگين و مخملين و در قالب دموكراسي‌هاي وارداتي آغاز شده بود و اين خوش‌باوري حتي دامن‌گير برجسته‌ترين سياست‌مداران آمريكايي هم‌چون كاندوليزا رايس شده بود يك هفته قبل از برگزاري انتخابات در جمع ده‌ها خبرنگار و دوربين‌هاي تلويزيوني پيش‌بيني كرد كه ايران از تيررس تحولات جاري در منطقه در امان نخواهد ماند. وي هم‌چنين به صراحت اعلام كرد در انتخابات آتي، پيوند ميان دموكراسي و ليبراليسم را محكم‌تر و عميق‌تر خواهد كرد.
 
علي‌رغم خيال‌پردازي‌هاي رايس و ديگر سياست‌مداران غرب، نتيجه‌ انتخابات نهم رياست جمهوري در ايران، تير خلاص بر پيكره‌ اصلاحات آمريكايي و پروژه‌ استحاله و فروپاشي از درون بود، چراكه مردم به كانديدايي راي دادند كه اسلامي‌ترين، انقلابي‌ترين و آرمان‌گرايانه‌ترين شعارهاي انتخاباتي را مطرح كرده بود.
 
به اعتقاد بسياري تحليل‌گران، روي كارآمدن دولتي كه گفتمان آن از جنس گفتمان امام خميني(ره) و ريشه در اسلام ناب محمدي(ص) دارد، آغاز عصر جديد در مسير انقلاب اسلامي خواهد بود، مسيري كه با ورود گفتمان‌هاي كاذب و جعلي هم‌چون محوريت توسعه‌ي اقتصادي و يا اصالت توسعه‌ي سياسي، دچار فراز و فرودهاي خطرناك و ريل‌گذاري‌هاي انحرافي شده بود.
 
معمار واقعي سوم تیر، عزيزي است كه در دوران موج‌سواري تجديدنظرطلبان، اصلاحات را به معناي مبارزه‌ مستمر با فقر، فساد و تبعيض معنا كرد
 
بزرگ‌ترين پيام سوم تير آن بود كه مردم تشنه‌ عدالت و دشمن فساد هستند. معمار واقعي آن حادثه‌ بزرگ، عزيزي است كه در دوران موج‌سواري تجديدنظرطلبان، اصلاحات را به معناي مبارزه‌ مستمر با فقر، فساد و تبعيض معنا كرد.
 
نخبگان فكري ما بايد بدانند كه مسير، هدف و توشه راه، سال‌ها پيش از اين، توسط قافله‌سالار انقلاب ترسيم و تدوين يافته است و اينك مائيم و وظيفه‌اي سنگين كه هيچ جاي كم‌فروشي و غفلت نيست. آن‌ها كه كم‌فروشي كردند خداوند به دست خلق، قدرت و بركت را از آنان بازستاند. بايد صادقانه با او معامله كرد و از سرزنش‌ها نهراسيد.
 
ملت ایران با حماسه ای بی نظیر توانست گفتمان لیبرال سکولاریسم را به زباله دان تاریخ بفرستد
 
جریان لیبرالی که کم کم در جامعه اسلامی نمود پیدا کرده بود، با هشت سال دولت دولت سازندگی حیات اقتصادی خود را دنبال می کرد تا در هشت سال اصلاحات با توسعه سیاسی-اجتماعی خویش به اوج حیات خود برسد.
 
البته ناگفته نماند که کلید لیبرالیزه سیاسی در سال 72 توسط سروش، آغاجری و چند تن از تئوریسین ها و سر شاخه های این جریان زده شد و در دوم خرداد 76 با آمدن خاتمی به عنوان لیدر اجرایی این جریان به میدان، بقیه مهره ها و افسران این سناریو  به ایفای نقش خویش بپردازند.
 
آری! مهره ها و افسران این سناریو هرکدام ماهرانه طوری در عرصه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و...قدم بر می داشتند تا با استحاله از درون، جمهوری اسلامی ایران را به جمهوری لیبرال  تبدیل کند  و خون صدها هزار شهید و ایثارگری که از ابتدای نهضت اسلامی در سال 42 و حتی قبل از آن در پی ایجاد حکومت اسلام ناب محمدی (ص) و زمینه سازی برای ظهور فرج مهدی فاطمه(عج)بودند،را به یغما برده و به دنیا بگویند که دین از سیاست جداست و اسلام توانایی حکومت ندارد.
 
و این حضرات لیبرال سکولاریسم! با پیچیدن نسخه های شفا بخش لیبرال و ایجاد فاصله طبقاتی و سرگرم نمودن آحاد جامعه به ویژه جوانان به مفاهیم بی اساس آزادی و واژه های لیبرالی،در واقع اساس و بنیان حکومت اسلامی یعنی ولایت مطلقه فقیه و قوانین اسلامی را نشانه گرفته بودند که گواه این امر، بردن لوایح دو قلو به مجلس  ششم وسند برنامه چهارم توسعه بود.
 
و چه جالب! این مدعیان آوردگاه آزادی بهای همه رهاورد خود را در رای 20 میلیونی دوم خرداد 76 از مردمی گرفته بودند که امروز به جای تمکین از همین مردم،آنها را بی سواد، گدایان دولت ،قابلمه به دست، و ... می خوانند تا شکست خود را توجیه نمایند.
 
و اما...
 
انتخابات 84 و آوردن مهره هایی با تمامی سرمایه لیبرال برای تکمیل نقشه های جریان لیبرال.
 
غافل از اینکه اینبار مردم همیشه در صحنه ایران فریب شعارهای به ظاهر زیبای آنها را نخوردند وبه مردی با گفتمان عدالتخواهی اسلامی رای دادند که تمام سرمایه او اسلام  و مردمی حق طلب بودند.
 
که در غیر این صورت لکه ننگ قرادهای کرسنت ،stat oilو ...و کاخ نشینی معاویه های قرن 21 در صحنه ایران اسلامی  ادامه پیدا می کرد.
 
ملت ایران با حماسه ای بی نظیر توانست گفتمان لیبرال سکولاریسم را به زباله دان تاریخ بفرستد تا در مراحل فرآیند بیمه اسلامی انقلاب امام خمینی کبیر(ره) با عزت شاهد شکوفائی تمدن عظیم اسلامی به زعامت مهدی موعود(عج) باشد.
 
انتخابات سوم تير نقطه عطفي در آرايش جريانات سياسي و نوعي تغيير و تحول در گرايش‌هاي عمومي مردم بود و مردم عملا با انتخاباتي كه انجام دادند، اعلام كردند كه جنبش‌هاي اصلاحي را طالب هستند كه بر مبناي انقلاب و آرمان هاي حضرت امام (ره) صحه بگذارند.
 
 سوم تير توانست اين روند را تغيير دهد و گفتمان عدالت را به عنوان جايگزين گفتمان توسعه اقتصادي و سازندگي و گفتمان توسعه سياسي عملا 16سال امور اجرايي كشور را در دست گرفته بودند، مطرح  كند كه اين تغيير گفتمان نيز نقطه عطف ديگري در تاريخ كشورمان است.
 
تبديل شدن عناوين «حاكمان به خادمان، بازگشت مديريت به اصالت‌ها و رجوع مسئولين به نسخه هاي بومي و متناسب با مقتضيات و ساختارهاي اسلامي» نقطه عطفي ديگر در انتخابات سوم تير است.
 
در انتخابات سوم تير رويكرد دو جناح عمده كشور كه بر اساس گرايش هاي كدخدامنشانه بود، تغيير كرد
 
در واقع در انتخابات سوم تير رويكرد دو جناح عمده كشور كه بر اساس گرايش هاي كدخدامنشانه بود، تغيير كرد؛ چرا که هر دو جناح تلاش كردند تا با فاصله گرفتن از كاركردهاي سنتي به يك اجماع بر اساس خردجمعي و سازوكارهاي مدرن دست پيدا كنند، اما هر دو جناح در ايجاد اجماع شكست خوردند؛ با اين وجود مردم در دو مرحله جناح‌ها را به اجماع وادار كردند.
 
 انتخاب مردم در سوم تير عاقلانه‌تر از انتخاب جناح‌ها بود كه نشان از بلوغ و پختگي سياسي مردم دارد و درمجموع مي توان گفت كه مردم جناح‌ها را تنبيه دموكراتيك كردند.
 
به اذعان کارشناسان؛ كانديداهاي مختلف انتخابات سال گذشته رياست جمهوري با روش‌هاي مختلف ارائه برنامه هاي مدون و قوي، امتياز دادن هاي اقتصادي، بهادادن به بحث قوميت‌ها، تأكيد بر ورزش و ورزشكاران، برخوردهاي ساختارشكنانه و خطوط قرمز را زيرپا گذاشتن، ارائه مباحث فكري و تئوريك و بعضا با كوبيدن بر نعل و تخته در راستاي جلب آراي عمومي تلاش كردند، اما فرد انتخاب شده كسي بود با گرايش هاي انقلابي و مردمي كه با تمام وجود به امام و انقلاب معتقد و پايبند بود و آرمان هاي انقلاب را به صورت صريح و شفاف بيان مي‌كرد.
 
در انتخابات رياست جمهوري سال 84، گفتماني به نام گفتمان اصولگرايي بيشتر مطرح شد و نتيجه آن نيز انتخاب آقاي احمدي نژاد بود.اين گفتمان به مرور رشد كرد و مفهوم اصلاح‌گري را نيز در كنار خود مطرح كرد.
 
 اساساً اصولگرايي چيزي نيست جز پيگيري براي تحقق منويات حضرت امام(ره) و تحقق مكتب امام(ره) با همان مشخصاتي كه مقام معظم رهبري بيان فرمودند. دلسرد شدن از اين راه فقط در صورتي ممكن است كه مردم راه ديگري را پيدا كنند كه البته بايد گفت امروز راهي جز مكتب امام در جهان حيات ندارد.
 
جريان انحرافی به دنبال مصادره نظام جمهوري اسلامي به جاي مقابله با آن است
 
در بخش پایانی این یادداشت با ابراز تاسف از نفوذ جریان انحرافی در بدنه دولت که با این گفتمان اصیل شکل گرفت؛  به مرور این جریان و تقابل آن با گفتمان انقلاب اسلامی پرداخت.
 
برخي تحليلگران معتقدند جريان انحرافی به دنبال مصادره نظام جمهوري اسلامي به جاي مقابله با آن است كه اولين گام، بي ثبات سازي رهبري در نظام و بي اعتبارسازي ولايت فقيه و همچنين بازوان ولايت از يكسو و منزوي ساختن مرجعيت و روحانيت و يا ايجاد تقابل و شكاف بين آنان و نظام از سوي ديگر مي باشد. از اين رو آنان حكومت حقه را بديلي براي حكومت اسلامي مي دانند.

در نيل به اين هدف جذب و همراه كردن لايه هايي از مسئولان و سپس بهره گيري ابزاري از آنان براي فشار بر رهبري و نظام يك شيوه اقدام مي باشد. همچنين بهره برداري از ظرفيت هاي دروني وذ حریان انحرافف از نفنظام و بيت المال براي جذب هوادار و همچنين جلب نظر يا به عبارتي فريب مردم نيز يكي ديگر از ابزار نيل به اين هدف مي باشد.

جذب، به كارگيري و ارتقاي افراد كم مايه ولي مطيع و در اختيار و ارائه كمك هاي بي حساب و كتاب به آنها نيز از ديگر ابزار نيل به اين هدف مي باشد كه بتواند مقاومت احتمالي رهبري و مدافعان نظام را در شرايط لازم با سياست قهر و فشار و اگر هم لازم باشد با تحريك افكار عمومي و القاي اين كه اقتدارگرايي نظام، اجازه كار و خدمت را نمي دهد، كنترل نمايد. اين سياست در واقع برگردان همان سياست فشار از پايين،چانه زني از بالا است كه روزگاري اصلاح طلبان با اقتباس از آن سوي مرزها در داخل دنبال مي كردند.
 اگر چه علمدار اصلاحات به جاي مصادره اعتقاد به ظهور و مهدويت به مقابله با آن پرداخت و در بحبوحه فتنه سبز اين عقيده را برگرفته از عقايد يهودي و مسيحيت اعلام و وجود شريف امام عصر(عج) را منكر شد، لذا خط جريان انحرافي و افراطيون اصلاح طلبي در مقابله با اصل ولايت فقيه و بي ثبات سازي نظام با گفتمان امام و رهبري به مثابه لبه هاي دو قيچي عمل مي كند ولي تابلوي بيروني آن ها متفاوت است.
 
تغییر تاکتیک جربان انحرافی پس از تحولات اخیر
 
پس از تحولات اخیر که طی آن بخشی از برنامه ریزی های جریان انحرافی به سطح آمد و عمق انحراف آنان به نمایش درآمد، این جریان تصمیم به تغییر تاکتیک گرفته است.
 
عدم تخمین و برآورد درست از واکنش مسئولان عالی کشور باعث شد که این جریان در یک شوک عمیق فرو رود.این جریان برای ادامه فعالیت خود به این باور رسیده است که رودر رویی آنان با حاکمیت موجب شکل گیری موجی از اعتراضات به ضرر آنان شده و ادامه فعالیت را برای آنان با دشواری هایی روبرو ساخته لذا آنان در اولین اقدام توصیه کرده اند که باید مسیر بازگشت را از همان نقطه گسست تعریف و به احیای خود بپردازند.
 
لذا آنان ضمن طرح دوباره اعتقاد خود به ولایت فقیه تصمیم دارند پشت این پرچم پنهان و برآیند مقابله خود با حاکمیت را فرافکنی کرده و به گرده برخی از گروه های سیاسی بیندازند.
 
در پایان به اذعان برخی تحلیگران باید گفت: شايد يكي از عواملي كه مدارا و خويشتنداري در برخورد سريع با اين جريان را بر مدافعان نظام تحميل كرده، دادن فرصت به آن دست از اغفال شدگاني است كه اين جريان قصد مصادره و ابزار قرار دادن آنها براي ربودن نظام و عبور از رهبري و اسلام ناب را دارند. حفظ اين اشخاص، كاستن از ريزش ها و مجاب ساختن مردم مستلزم صبر همراه با تدبيري است كه رهبري الگوي شايسته آن است. ما نيز سرباز رهبريم./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار