کد خبر:۱۳۲۶۳۸
با حضور معاون رئيس جمهور

پژوهشكده زيست فناوري و محيط زيست دانشگاه شريف افتتاح شد

پژوهشكده زيست فناوري و محيط زيست دانشگاه شريف صبح امروز با حضور دكتر محمدي زاده، معاون رئيس جمهور در اين دانشگاه افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، پژوهشكده زيست فناوري و محيط زيست دانشگاه شريف به منظور ارتقاي سطح تحقيقات زيست محيطي و ايجاد بستر براي اجراي پژوهش هاي علمي تحقيقاتي با حضور محمدي زاده، رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، دكتر آجرلو، عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس و دكتر روستاآزاد، رئيس دانشگاه شريف افتتاح شد.

دكتر مولايي، رئيس دانشكده شيمي و نفت دانشگاه صنعتي شريف در اين مراسم زيست فناوري را يكي از بزرگترين دستاوردهاي علمي و پژوهشي بشر دانست و گفت: اين دانش مجموعه شرايط عيني و ذهني مناسبي را فراهم كرده تا در سايه دستاوردهاي آن پيچيده ترين مشكلات قابل حل باشد.

وي با اشاره به فعاليت هاي دانشگاه صنعتي شريف در حوزه زيست فناوري افزود: اهميت محيط زيست براي كشور بسيار حياتي بوده به ويژه در سال هاي اخير كه مسائل زيست محيطي همچون پديده گردوغبار، آلودگي تالاب ها، آلودگي شهرهاي بزرگ و كمبود آب به عنوان مسائل عمده زيست محيطي مطرح شده لذا ضرورت ايجاد چنين پژوهشكده اي احساس مي شود.

رئيس دانشكده شيمي و نفت دانشگاه صنعتي شريف ادامه داد: پژوهشكده زيست فناوري و محيط زيست اين دانشگاه با هدف كمك به ارتقاي زمينه تحقيقات زيست محيطي و ايجاد فضاي مناسب پژوهشي، ايجاد بستر مناسب براي اجراي پژوهش هاي علمي و تحقيقاتي و پروژه هاي كاربردي و توسعه فرهنگ و دانش فني مربوط به فناوري هاي پالايش در محيط زيست راه اندازي شده است.

مولايي افزود: آموزش موثر و اقتصادي روش هاي طراحي پالايش ميحط زيست، كمك به بهبود وضعيت سلامت و بهداشت جامعه، تبادل تجارب در بخش هاي صنعتي و دانشگاهي و تقويت قطب علمي زيست فناوري و گسترش پژوهش هاي گروهي و بين رشته از ديگر اهداف ايجاد اين پژوهشكده است.
 
وي با اشاره به اينكه پژوهشكده زيست فناوري و محيط زيست شامل 8 گروه پژوهشي است، گفت: گروه هاي پژوهشي خاك، آب و فاضلاب، هوا، توسعه پايدار، مواد و انرژي، زيست فناوري غذايي، زيست فناوري نفت و معدن و نانوزيست فناوري در حوزه هاي مختلف زيست محيطي در اين پژوهشكده فعاليت مي كنند.

رئيس دانشكده شيمي و نفت دانشگاه شريف توانايي هاي علمي و پژوهشي و توانايي دانشجويي را از جمله شرايط مناسب دانشگاه شريف براي تاسيس پژوهشكده محيط زيست عنوان و تصريح كرد: بيش از 56 نفر از استادان به صورت فعال در زمينه هاي مختلف با محيط زيست فعاليت داشته و به طور متوسط 17 درصد پروژه هاي كارشناسي ارشد در دانشكده مهندسي شيمي و نفت، 7 درصد دانشكده عمران و 5 درصد در دانشكده شيمي به پروژه هاي زيست محيطي اختصاص دارد./انتهاي پيام/ 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار