دانشجويان موثرترين تريبونهاي مطالبات بحق مردم هستند
فاطمه رجبي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در مشهد، مهمترين عامل موفقيت دانشجويان در تسخير لانه جاسوسي آمريكا را هويت خواهي، سلطه ستيزي و باور به گفتمان حضرت امام امام خميني (ره) دانست و اظهار داشت: دانشجويان با عملكرد سلطه ستيزي براي كل نظام موفقيت به وجود آوردند.
وي بازخواست دانشجويان از حاكمان را در مورد مطالبات بحق مردم، انقلاب و اسلام كه در جمهوري اسلامي مطرح شده است، مهم برشمرد و تصريح كرد: دانشجويان با حفظ چنين جايگاهي نه تنها براي دانشگاه، بلكه براي نظام رشد و بالندگي خواهند داشت.
اين كارشناس مسائل سياسي در خصوص مذاكره ايران با آمريكا گفت: رهبر تصميم گيرنده نهايي است و دولتمردان، مجري دستورات ايشان هستند و جداي از رهنمودها و دستورات رهبري هيچ حقي براي مذاكره با آمريكا را ندارند.
رجبي استفاده ابزاري از دانشجويان را عاملي براي رشد دانشجويان دانست و گفت: دانشجويان به عنوان نماينده مردم ميتوانند تحولات بزرگ را خلق كنند./انتهاي پيام/