کد خبر:۱۳۳۲۷۶
حال و روز ورزش كشور وخيم است
تيم ملي تيروكمان در آستانه از دست دادن مسابقات جهاني قرار دارد
در حالي كه نمايندگان مجلس اين روزها در تلاشند تا هرچه سريعتر اوضاع ورزش كشور را بهبود دهند، فدراسيونها با مشكلات مالي دست به گريبانند و يكي پس از ديگري در اعزام تيمها به مسابقات خارجي دچار مشكل ميشوند كه اين بار نوبت به فدراسيون تير و كمان رسيد.
گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»؛ درست در دي ماه سال 89 بود كه نمايندگان مجلس قانون تاسيس وزارت ورزش و جوانان را در مجلس به تصويب رساندند و از همان روزهاي آغازين صحبت بر سر وزير اين وزرتخانه نو پا بود و هر روز كسي به عنوان گزينه پيشنهادي رئيس جمهور معرفي مي شد.
در اين مدت روساي فدراسيون ها كه با مشكلات مالي دست به گريبان بودند گاهي لب به شكايت از اوضاع ورزش مي گشودند و گاهي نيز ترجيح مي دادند با صبر اين مشكلات را به خارج از خانواده ورزش نكشانند و مي گفتند: «اين مشكلات عادي است و با معرفي وزير ورزش مسائل موجود حل مي شود.»
ولي معرفي وزير ورزش به قدري طول كشيد كه كم كم كاسه صبر ورزشي ها لبريز شد و همگي خواستار معرفي هر چه سريعتر وزير ورزش شدند، به طوريكه پس از معرفي سجادي به عنوان گزينه پيشنهادي رئيس جمهور اكثر آن ها اعلام كردند كه مهمترين مسئله آغاز به كار وزارت ورزش است.
فدراسيون تيراندازي از نخستين فدراسيون هايي بود كه در اعزام تيم هايش به مسابقات جهاني و انتخابي المپيك دچار مشكل شد و هاشمي، رئيس فدراسيون بارها در مصاحبه هاي خود اعلام كرد كه تيم را با قرض كردن به مسابقات مي فرستد.
تيراندازان كشورمان به دليل مشكلات مالي مسابقات چين و شيلي را نيز از دست دادند و امكان حضور در مسابقات مونيخ و استراليا نيز در آخرين دقايق فراهم شد.
اين بار نوبت به تيراندازي با كمان رسيد تا در فاصله كمتر از 5 روز مانده به آغاز مسابقات قهرماني جهان كه در ايتاليا برگزار مي شود، همچنان به دنبال راهي برا ي تهيه هزينه اعزام باشد.
كمانداران كشورمان كه در مسابقات آنتاليا كه چندي پيش برگزار شد خوش درخشيدند اميدوارند تا اين بار در ايتاليا باز هم افتخار آفريني كنند و پرچم مقدس ايران را به اهتزاز در آورند.
صفايي، رئيس فدراسيون تير و كمان در اين باره گفت: اين رقابتها نزديك است و 5 روز ديگر آغاز ميشود و نكته جالب توجه اينكه هنوز نميدانيم كه هزينه اعزام به اين رقابتها را بايد به چه كسي بگوييم و البته چه كسي بايد آن را متقبل شود.
وي در ادامه افزود: براي اعزام به جام جهاني آنتالياي تركيه كه به تازگي به پايان رسيد نيز حدود 65 ميليون تومان قرض كرديم؛ اين سونامي است كه اتفاق افتاده و تا حل شدن آن بايد منتظر ماند.
صفايي اين سخنان را در حالي مطرح مي كند كه چندي پيش و زماني كه بحث مشكلات مالي فدراسيون ها داغ بود، اعتقاد داشت كه اين يك مسئله خانوادگي است و نبايد رسانه اي شود؛ چرا كه خانواده ورزش و مشكلات مالي آن مانند خانواده اي است كه فرزندان آن بي پولي پدر را به خارج از خانه منتقل نمي كنند و به قول معروف با سيلي صورت خود را سرخ نگه مي دارند.
ولي بي پولي چنان با سرعت در ميان فدراسيون ها ريشه دوانده است كه صفايي نيز احتمال مي دهد تيمش مانند تيم ملي تيراندازي نتواند به مسابقات جهاني اعزام شود به همين دليل به دنبال راهي است تا شرايط اعزام تيمش را فراهم كند.
تير و كمان كه كمتر از 8 سال است كه در كشور ما به عنوان ورزش ملي فعاليت مي كند از جايگاه بالايي در دين اسلام برخوردار است و اكنون نيز كه اين رشته در جهان خوش درخشيده است و مي توان به ادامه روند صعودي اين ورزش اميدوار بود، بهتر است اين ورزش ملي- مذهبي را دريابيم تا قرباني بي برنامگي هاي سازمان تربيت بدني نشود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰