جنبش دانشجويي با تسخير سفارت آمريكا از استقلال و حاكميت ملي دفاع كرد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ساري، دكتر سليمي نمين در گردهمايي سياسي با عنوان «حماقت يا شجاعت كه صبح ديروز در دانشگاه مازندران برگزار شد، با بيان اين مطلب كه تسخير لانه جاسوسي حماقت نيست، اظهار داشت: اين كه تعدادي دانشجو به قدرت نمايي روي آورند، تمام خطرات را براي حفظ كيان ملت به جان بخرند و سفارت آمريكا را تسخير كنند، شجاعت و ارزش است، نه حماقت.
وي با بيان اينكه برخي تسخير سفارت آمريكا را خلاف قوانين و تجاوز به حريم آن ميدانند، افزود: قوانين داخلي و بين المللي كشورها براي آرامش ملتها وضع شده است و اگر بنا باشد ملتها در پناه قوانين مورد تهديد و هجمه قرار گيرند نياز به رعايت قوانين نيست.
مدير مركز مطالعات تاريخ معاصر ايران با اشاره به نقض قوانين از جانب آمريكا تصريح كرد: به شهادت رساندن، تبعيد و شكنجه جوانان و نخبگاني كه منشا تحولات سياسي و فرهنگي هستند، تاراج نفت و اموال ايران و همچنين قضيه كاپيتولاسيون از جمله مهمترين موارد نقض قوانين از سوي دولت آمريكا است.
سليمي نمين با بيان اينكه امروز ايران امن ترين كشور منطقه است و مهمترين تهديدات عليه آن تهديدات داخلي هستند، به نقش جنبش دانشجويي اشاره و تاكيد كرد: جنبش دانشجويي ميتواند با پيگيري مطالبات مورد نظر رهبري از مسئولان و قواي سه گانه، همچنان نقش فعالي را در عرصههاي داخلي ايفا و با اين تهديدات به طور بالقوه مقابله كند.
در حاشيه برگزاري اين ويژه برنامه دانشجويان با طرح پرسشهايي در ارتباط با دانشگاه آزاد، سلمين نمين را وادار كردند تا به وظايف دانشجويان در عصر حاضر در قالب مسئله دانشگاه آزاد اشاره كند و وي در اين ارتباط بيان داشت: جنبش دانشجويي بايد نياز اول زمان خود را فرياد كند؛ مديريتي كه در دانشگاه آزاد توسط جاسبي ايجاد شد براي كشور تبعات بدي داشت و مسئله كردان نيز به آن اضافه شد.
سليمي نمين تصريح كرد: اگر امروز دانشجويان پيرو خط امام در دانشگاهها حضور داشتند، قطعاً ساختمان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات اشغال ميشد.
لازم به ذكر است، چند تن از دانشجويان در اين مراسم به سخنان سليمي نمين و نقد از دانشگاه آزاد اعتراض كردند./انتهاي پيام/