جنجال در اروپا؛ عذرخواهی پس از تمسخر شدید بازیکن اشتوتگارت
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در دقایق پایانی دیدار لیگ اروپا میان تیمهای گو اهد ایگلز و اشتوتگارت، ویکتور ادواردسن پس از ورود به زمین، در جریان درگیری لفظی با آنجلو استیلر، با اشاره به بینی او حرکتی تمسخرآمیز انجام داد. این حرکت به شدت مورد انتقاد قرار گرفت چرا که استیلر از بدو تولد با عارضه شکاف لب و کام مواجه است. تصاویر منتشرشده از این رفتار، واکنشهای زیادی را در سراسر اروپا برانگیخت.
پس از این اتفاق، تنش میان بازیکنان افزایش یافت و داور به هر دو بازیکن کارت زرد نشان داد. استیلر نیز در تصاویر تلویزیونی از این رفتار آسیبدیده به نظر میرسید. ادواردسن پس از بازی، با پذیرش اشتباه خود گفت که رفتار او «درست نبود» و آن را به «هیجان و آدرنالین لحظه» نسبت داد، اما ابتدا مشخص نکرد که آیا قصد دارد از استیلر عذرخواهی کند یا نه.
این اقدام ادواردسن واکنشهای تند و گستردهای به همراه داشت. وسلی اسنایدر، ستاره سابق فوتبال هلند، این حرکت را «زورگویی و تمسخر» توصیف کرد و خواستار عذرخواهی فوری او و باشگاهش شد. همچنین رونالد دبوئر این رفتار را «غیرقابل قبول» خواند و از باشگاه خواست که موضعگیری جدی در این زمینه داشته باشد.
باشگاه گو اهد ایگلز با صدور بیانیهای رسمی ضمن ابراز تأسف از رفتار ادواردسن، او را ۵۰۰ یورو جریمه کرد. این مبلغ قرار است به بخش اجتماعی باشگاه اختصاص یابد. در بیانیه باشگاه اشارهای به مجازاتهای سنگینتر نشده است.
در نهایت ادواردسن با انتشار بیانیهای در شبکههای اجتماعی از رفتار خود عذرخواهی کرد و نوشت: «میخواهم بابت کاری که انجام دادم پوزش بخواهم. این رفتار در زمین فوتبال جایی ندارد. پس از پایان مسابقه به رختکن اشتوتگارت رفتم و از استیلر عذرخواستم. من در جایگاهی هستم که باید الگوی دیگران باشم و باید متناسب با این جایگاه رفتار کنم.»