کد خبر:۱۳۳۷۹۴
احمدي نژاد:
مرزهای غیرقانونی باید بسته شود
رئيس جمهور گفت: باید شبکه الکترونیکی منظم در همه گمرکات به هم پیوسته باشد و همه مرزهای غیرقانونی برای هر سازمان و نهادی و دستگاهی که باشد بسته شود.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، احمدی نژاد امروز در همایش راهبردهای علمی ـ تخصصی نوین در پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگفت: برای این قانون لازم است که هم اکنون این لایحه در مجلس است و ان شاءالله مجلس به سرعت رسیدگی می کند و چارچوب و لوازم کار به لحاظ حقوقی در اختیار ستاد قرار می گیرد.
احمدی نژاد با اشاره به اینکه کار دوم ما اصلاحات گسترده گمرکی است گفت: باید مسئولان وزارت اقتصاد و نیز گمرکات کشور به سرعت به این اصلاحات نظم بدهند.
رئیس جمهور افزود: هم اکنون کم اظهاری است و پنهان نمی توانیم کنیم؛ وقتی میزان کالای صادر شده از کشور را اعم از نفت، فراورده های نفتی و غیرنفتی، ضرب و تقسیم و بعد میزان ارز ذخیره شده در حساب های افراد، بانک ها و حساب های بانک مرکزی را محاسبه می کنیم، تفاوتی دیده می شود که کم نیست.
احمدی نژد با بیان اینکه همه این تفاوت نمی تواند از مرزهای غیررسمی وارد کشور شده باشد، افزود: این حجم کالا اگر همان تعرفه موثر که حدود10 و 2 دهم درصد است باید حدود 9 هزار تا 10 هزار میلیارد تومان درآمد گمرکی داشته باشد در حالی که این رقم پارسال حدود هزارمیلیارد تومان بود .
وی ادامه داد: معنای این کم اظهاری یا در قیمت و یا در حجم کالاست.
رئیس جمهور گفت: باید شبکه الکترونیکی منظم در همه گمرکات به هم پیوسته باشد و همه مرزهای غیرقانونی برای هر سازمان و نهادی و دستگاهی که باشد، بسته شود.
احمدی نژاد ادامه داد: هر کس جایی را سوراخ کرده است و برای خودش می برد و می آورد که این غلط است و هیچ کس نباید مصونیت داشته باشد.
رئیس جمهور گفت: اگر کالایی امنیتی، اطلاعاتی و دفاعی است آنها هم می توانند از مرز قانونی وارد شوند.
وی تصریح کرد: هیچ وزارتخانه ای حق ندارد اسکله یا مرزی خارج از کنترل گمرک داشته باشد.
رئیس جمهور گفت: ممکن است کالایی از پرداخت عوارض معاف باشد که اشکال ندارد چون قانون است اما معنی اش این نیست که نباید ثبت شود.
احمدی نژاد افزود: هر جا کسانی برای خودشان حقوق فراقانونی قائل شدند آنجا نقطه فساد شد.
وی تصریح کرد: اگر عده ای پایشان را از قانون کنار گذاشتند و برای خود اختیارات فراقانونی و استثنا قائل شدند، آنجا فساد درست می شود.
رئیس جمهور در ادامه گفت: دو هزار میلیارد تومان فقط مصرف سیگار داریم که این همه قاچاقچیان درجه یک دنیا را به طمع می اندازد چه برسد به قاچاقچیان خودمان./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰