فيلم «نبرد تايتان ها»؛ مبلغ شرك و اسلام ستيزي
کد خبر:۱۳۴۲۴۲
نقد و‌ تحليلي بر آثار سينمايي‌ هاليوود (دوره جديد)-13

فيلم «نبرد تايتان ها»؛ مبلغ شرك و اسلام ستيزي

فيلم «نبرد تايتانها»، فيلمي آخرالزماني، ضددين و مبلغ اسلام‌ آمريكايي و صهيونيستي و در واقع شرك و اسلام ستيزي است.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، روح انگيز ياوري؛ فيلم «نبرد تايتانها» كه بر اساس باورهاي اسطوره اي يونان ساخته شده، در اصل يك فيلم با هدف گذاري عليه باورهاي ديني و اعتقادي مسلمانان است كه لحظه لحظه آن تحقير مباني مهم ديني نظير زير سوال بردن اعتقاد به منجي آخرالزمان و ترسيم چهره اي پليد از منجي آخرالزمان و قرار دادن آن در كنار مردم و در سطح مردم نشان دادن وي و ايران ستيزي، اسلام ستيزي و شيعه ستيزي را در خود نهفته دارد.

اسطوره هايي كه در اين فيلم در قالب خدايان ظهور و بروز دارند عبارتند از: زئوس و فرزندانش، پوزئيدون و هادس؛ اسطوره هايي كه از آنها به عنوان «نيمه خدا» ياد مي شود.
 
فيلم «نبرد تايتانها» از نظر معناگرايي و محتوا در راستاي فيلم هايي چون «لژيون» و «گابريل» است؛ در هر سه اين فيلم ها به نوعي جبهه گيري و صف آرايي بشر در برابر خدا و موجودي به نام خالق بشر و عالم بشريت را مشاهده مي كنيم، گر چه محتواي هيچ يك از اين سه فيلم يكي نيست، اما همه در يك راستا بوده و به نوعي حلقه هاي يك زنجيره اند.

داستان فيلم «نبرد تايتانها» به دعواي ميان سه خداي معروف يوناني زئوس (فرمانرواي آسمان ها)، پوزيدون (فرمانرواي دريا) و هادس (فرمانرواي مردم ضعيف و ظلمت و تاريكي ) اشاره دارد و قهرمان اين فيلم پسر نامشروع زئوس (پرسيوس) مي باشد كه نيمي انسان و نيمي تايتان است.
 
پرسيوس زماني كه مردم عليه خدايان - كه همه چيزشان را از آنها دارند - شورش كردند و از ظلم هادس به تنگ آمدند به ياري آنها مي شتابد و سوار بر اسب پرنده اي كه از جانب زئوس به سوي او آمده به نبرد «كراكن» رفته و به كمك شمشير جادويي «زئوس» هادس را به قعر زمين تبعيد كرده و پادشاهي زئوسي را به مردم تمديد مي كند.
 
اين فيلم نيز مانند اكثر فيلم هاي هاليوود، ويژگي هاي خاصي را براي منجي خود قائل است؛ در فيلم «نبرد تايتانها»، پرسيوس قهرمان و منجي مردم است و ديگران از اين خصيصه ويژه بهره مند نيستند؛ پرسيوس فرزند خدايگان است و ويژگي نيمه خدايي دارد.
 
نكته قابل توجه اين است كه علاوه بر پرسيوس، «آيو» نيز كه از جانب زئوس، نگهبان پرسيوس بوده و در آخر سر هم همسر او مي شود، داراي يكسري ويژگي هاي منحصربفرد و اعجازآميز است.
 
پرسيوس كه منجي فيلم «نبرد تايتانها»ست، نه تنها فرد معنوي و روحاني نيست، بلكه يك فرد خشك، خشن و بي روح است كه از رابطه نامشروع زئوس با همسر يكي از پادشاهان زمين متولد شده است.

اين اولين فيلمي نيست كه در آن تصريح به زنازادگي منجي مي شود و يقينا آخرين آن هم نخواهد بود.
 
هاليوود با مخاطباني در ارتباط است كه به آيين مسيح معتقدند و عيسي بن مريم (ع) را منجي موعود مي دانند، اما همين «مسيحا» در نگاه يهوديان لجوج يا دجال نام دارد؛ آنان كه تحمل وي و آيينش را نداشتند انگ رابطه نامشروع به مادر ايشان زدند و فرزندش را كه معجزه خدا و پيامبر اولوالعزم بود، كودكي نامشروع خواندند.
 
اين مسئله در بسياري از بخش هاي فيلم به صورت نامحسوس و غيرمستقيم و گاه به صورت مستقيم و در قالبي هتاكانه به چشم مي خورد.
 
در فيلم «نبرد تايتانها» موجوداتي كه نور آبي آنها معرف جن بودن آنهاست، در فيلم قاتلان بيابان ناميده مي شوند؛ اين موجودات از نيروهاي خارق العاده اي برخوردارند و حتي در بخشي از فيلم عقرب هايي را كه پرسيوس و گروهش توان مقابله با آنها را ندارند، به تسخير خود درمي‌آورند. 
 
اين بخش از فيلم نماد برتري اجنه و شياطين بر انسان است؛ به طوري كه اين قسمت فيلم نشان مي دهد كه شياطين و اجنه قدرت و نيروي بيشتر و بالاتري نسبت به منجي آخرالزمان دارند و مي توانند بسياري از كارها را انجام دهند و اين تبليغ و ترويجي براي شيطان پرستي است.

فيلم «نبرد تايتانها» به طور كلي تمام اعتقادات مسلمانان و بخصوص شيعيان را در مورد منجي آخرالزمان، توحيد و يكتايي خدا زير سوال برده و منجي موعود را يك فرد ضعيف، خوار و هم سطح با مردم عادي قرار داده كه به كمك وسايل و امدادهاي خدا و اجنه و شياطين موفق مي شود و هدف او تنها حكومت است نه بوجود آوردن صلح، برابري، يكساني و دوري از ظلم و ستم.
 
در جايي از فيلم «نبرد تايتانها» زيبايي زندگي، بردگي و جبر مطلق و در اختيار خدايان بودن است؛ اين در حالي است كه خداوند انسان را آزاد آفريده و براي او موجبات آزاده زيستن را فراهم ‌آورده است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار