نشست سرپرست فدراسیون بدنسازی با رئیس پلیس امنیت عمومی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۴۴۹۲

نشست سرپرست فدراسیون بدنسازی با رئیس پلیس امنیت عمومی

نشست مشترک سردار سید مجید فیض جعفری رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا و ایرج عرب سرپرست فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام برگزار و در آن وضعیت فضای رسانه‌ای، رویداد‌های ورزشی و عملکرد باشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
نشست سرپرست فدراسیون بدنسازی با رئیس پلیس امنیت عمومی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در جریان این جلسه، وضعیت فضای رسانه‌ای و عملکرد رسانه‌های جمعی در پوشش اخبار و رویدادهای ورزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 

همچنین فعالیت‌های فدراسیون در حوزه برگزاری رویدادها، برنامه‌های آموزشی، اعزام‌های برون‌مرزی و سایر اقدامات اجرایی بررسی شد.

دو طرف با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها، رویدادهای ورزشی و باشگاه‌های بدنسازی در جامعه بر لزوم انجام تمامی فعالیت‌ها در چارچوب قوانین و مقررات تأکید کردند.

در این نشست تصریح شد که فعالیت رسانه‌ای، برگزاری رویدادها و فعالیت باشگاه‌های ورزشی بخصوص در حوزه استفاده از مکمل ها و مواد نیروزا باید به‌صورت شفاف، قانونی و منطبق با ضوابط تعیین‌شده صورت گیرد تا ضمن حفظ نظم و سلامت اجتماعی، زمینه توسعه حرفه‌ای ورزش بدنسازی و پرورش اندام فراهم شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار