استانداردهاي دوگانه در برخورد با بدحجابي
کد خبر:۱۳۴۴۶۳

استانداردهاي دوگانه در برخورد با بدحجابي

وقتي شرط اشتغال در برخي از مراكز خدماتي مانند فرودگاه‌ها و آژانس‌هاي هواپيمايي پوشيدن كفش‌هاي پاشنه‌دار و مانتوهاي بدن نما و آرايش مداوم است، به نظر مي‌رسد جلوگيري از بدحجابي در اجتماع با اين وسعت و برخورد لحظه‌‌اي چندان اثرگذار نباشد.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ طرح امنيت اجتماعي در ميان حرف و حديث‌ها و انتقاداتي كه در زمينه بدحجابي در جامعه صورت گرفته چند هفته‌ اي است كه دوباره آغاز شده، اما اين طرح تنها كف مطالبات مردمي در خصوص اين پديده‌ نابهنجار اجتماعي است.
 
اينكه كار به جايي برسد كه نيروهاي انتظامي در فضايي كاملا امنيتي با افراد بدحجاب و بدپوشش برخورد كند، نشان دهنده‌ كم‌كاري و مشكل در اساس كار نهادهاي فرهنگي مي باشد كه تا به امروز با آنها برخورد مناسبي صوت نگرفته است.
 
وقتي كه تهيه يك لباس مناسب از بوتيك ها و لباس فروشي ها كار بسيار سختي است و بايد براي خريد پوشاك مناسب تمامي بازار لباس را زير و رو كرد، اين انتظار كه بر تن افراد جامعه لباسي شايسته آنها ببينيم، كمي بي معنا مي شود.
 
وقتي بي حجابي در سينما و تئاترهاي كشور موج مي زند و كسي  با نحوه پوشش بازيگران زن و مرد در سينما برخوردي نمي‌كند، كمي دور از انصاف به نظر مي‌رسد كه با افرادي كه در همين جامعه هستند و از همين شخصيت‌ها الگو مي‌گيرند، برخورد كنيم.
 
وقتي در دانشگاه‌هاي كشور استاداني به تدريس مشغول مي‌شوند كه همواره فرهنگ غرب را تبليغ، و غرب را به عنوان آرمانشهر به دانشجو معرفي مي كنند و فرهنگ اسلامي را ناديده و گاهي به تمسخر مي گيرند، پرداختن به بحث فرهنگ اسلامي در بطن جامعه كمي مشكل و پيچيده مي شود.
 
وقتي شرط اشتغال در برخي از مراكز خدماتي مانند فرودگاه‌ها و آژانس‌هاي هواپيمايي پوشيدن كفش‌هاي پاشنه دار و مانتوهاي بدن نما و آرايش مداوم است، به نظر مي رسد جلوگيري از بدحجابي در اجتماع باوسعت و برخورد لحظه‌ اي چندان اثرگذار نباشد.
 
به نظر مي‌رسد طرح امنيت اجتماعي شروع خوبي براي مقابله با اين پديده نابهنجار اجتماعي باشد، اما پيگيري اين مطلب تنها در بطن جامعه و به صورت لحظه اي نمي تواند جوابگوي آن باشد و بايد اين طرح در سطح مراكز و نهادهاي خدماتي و وضعيت پوشاك موجود در بازار و مراكز فرهنگي نيز مورد توجه قرار بگيرد./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار