کد خبر:۱۳۴۵۰۶
كوزه گري در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
حضور سجادي در ورزش نويد بخش روزهاي خوب است
رئيس فدراسيون هندبال گفت: حضور عباسي و سجادي در اداره ورزش كشور نويد بخش شروعي خوب براي ورزش كشور است.
جلال كوزه گري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص حضور سجادي در راس ورزش كشور گفت: اين مطلب را بايد به فال نيك گرفت و من مطمئن هستم كه از امروز روزهاي خوبي ورزشي را در پيش رو خواهيم داشت.
وي درادامه افزود: حضور عباسي و سجادي در اداره ورزش كشور نويد بخش شروعي خوب براي ورزش كشور است و بايد در اين راه از تمام ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود بهره برد.
رئيس فدراسيون هندبال در باره فرصت هاي از دست رفته گفت: هميشه ورزش با مشكلات زيادي روبرو است به خصوص وقتي كه فرصت هاي زيادي نيز از دست رفته باشد ولي هميشه بايد تلاش كرد و به آينده فكر كرد نه فرصت هاي از دست رفته.
كوزه گري در پايان گفت: «ما نمي توانيم» جمله ايست كه تيشه به ريشه پشتكار مي زند و بايد در اين زمان طوري برنامه ريزي كرد كه به بهترين نحو از زمان باقي مانده براي رسيدن به اهدافمان كه همان موفقيت در المپيك است، استفاده كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰