مطالبه ما از آژانس پابرجاست/ گروسی باید حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
آخرین اخبار:

مطالبه ما از آژانس پابرجاست/ گروسی باید حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند

کد خبر:۱۳۴۶۷۷۵
کد ویدیو

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری:

 🔸ایران عضو معاهده منع اشاعه است و به تعهدات خود عمل کرده و بیشترین بازرسی‌ها را داشته است برای همین دلیلی برای شکل گیری بحران وجود ندارد.

🔸هنوز از محکومیت ساده اقدام رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای ایران خودداری کرده‌اند. این محکومیت تنها برای دلخوشی ما نیست، بلکه یک امر غیرقانونی و نقض فاحش حقوق بین‌الملل است و ضربه‌ای شدید به رژیم منع اشاعه می‌زند.

🔸این محکومیت باید از طرف دولت‌های عضو سازمان ملل متحد و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شود. 

🔸عدم محکومیت نه تنها به منزله بی‌تفاوتی نسبت به یک امر غیرقانونی است، بلکه می‌تواند به معنای تشویق تکرار این جنایت باشد. 

🔸مطالبه ما از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مدیرکل آن پابرجاست و این‌ها باید جنایاتی را که در خرداد ماه ۱۴۰۴ علیه ایران و تاسیسات هسته‌ای آن انجام شد، به سرعت محکوم کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار