کد خبر:۱۳۴۶۹۷
عباسي در گفت وگو با «خبرگزاري دانشجو»:
آينده پيكان و پاس در انتظار نفت تهران است / انتقال تيمها بلاي جان فوتبال است
عضو فراكسيون ورزش ضمن ابراز مخالفت خود با انتقال تيمهاي فوتبال به شهرستانها گفت: اگر قرار است نفت نيز به سرنوشت پاس و پيكان دچار شود، بهتر است اراك آلومينيوم سازي را تقويت كند.
اسدالله عباسي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص انتقال باشگاه نفت تهران به اراك گفت: من با انتقال تيم ها به شهرستان ها مخالفم و اگر هم لازم باشد كه تيمي به استان ديگري انتقال يابد، بايد عادلانه باشد.
وي در ادامه افزود: بايد مشخص شود كه اگر تيم نفت به اراك منتقل مي شود، با هزينه نفت اراك است يا نفت تهران؛ اين در حالي است كه متاسفانه اين انتقال با اعمال نفوذ و قدرت نمايي برخي از مسئولان انجام شده است.
عضو فراكسيون ورزش انتقال يك تيم از مركز كشور به شهرستانها را يك آفت براي فوتبال دانست و گفت: زماني كه استيل آذين از تهران به سمنان منتقل مي شود و يا پاس به همدان انتقال مي يابد، حس رقابت در ميان ورزشكاران اين استانها از بين مي رود؛ چرا كه انتقال تيمها از مركز، در حالي كه بازيكنان زيادي از سراسر كشور در آن بازي مي كنند، عملي غيركارشناسانه است.
عباسي انتقال نفت به اراك را يك كار تصنعي دانست و گفت: تراكتورسازي تبريز در خاك همين استان پرورش يافت و به ليگ برتر رسيد؛ همچنين ملوان بندرانزلي با استفاده از بازيكنان بومي خود تلاش كرد تا خود را به جمع تيمهاي ليگ برتري برساند؛ اين در حالي است كه انتقال يك تيم آماده به شهرستانها، ميان ورزشكاران آن استان و نيز شهرستان هايي كه تيم ليگ برتر ندارند، رقابتي كاذب ايجاد مي كند.
وي تصريح كرد: اگر قرار است براي گسترش فوتبال در شهرستانها سرمايه گذاري كنيم بايد تيمهاي پايه را در اولويت قرار دهيم و تلاش كنيم تا تيمهاي شهرستاني كه در ليگهاي پايين تر بازي مي كنند، رشد يابند و خود را به ليگهاي بالاتر برسانند.
عضو فراكسيون ورزش حمايت از استان ها را براساس توانمندي آنها عنوان كرد و گفت: چرا بايد بعضي از تيمها دولتي باشند و از سرمايه دولت استفاده كنند و بقيه تيمها به دليل نداشتن اسپانسر و عدم حمايت از سوي دولت، ضعيف باشند و در ليگ خوب ندرخشند.
عباسي يادآور شد: زماني كه در جامعه ورزش از همه تيمها حمايت نمي شود، نمي توان شاهد رشد و سازندگي ورزش بود و اين امر سبب سرخوردگي تيمهاي شهرستاني مي شود.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: پيش از اين شاهد بوديم كه تيم پيكان به قزوين انتقال يافت، اما پس از سقوط به ليگ دسته يك، قرار است دوباره به تهران بازگردد؛ اگر قرار است تيمها به شهرستانها منتقل شوند و پس از ناكامي بار ديگر به تهران برگردند، نه تنها ورزش كشور پيشرفت نمي كند، بلكه در اين ميان پول و انرژي زيادي نيز هدر مي رود.
نماينده مردم رودسر در مجلس اولويت ورزش كشور را سر و سامان دادن به اوضاع فدراسيون فوتبال دانست و گفت: پس از شكستها و ناكاميهايي كه طي روزهاي اخير شاهد آن بوديم، اين سوال پيش مي آيد كه تا كي بايد عواطف و احساسات مردم ايران جريحه دار شود.
عباسي فوتبال را از ورزشهاي پرطرفدار در ايران دانست و گفت: زماني كه تيمهاي ملي فوتبال ايران در تمام ردهها شكست مي خورند، بايد به فكر تغيير در وضع فوتبال باشيم و اين در حالي است كه انتقال تيم ها به شهرستان ها هيچ كمكي به حل اين مشكلات نمي كند.
وي كشمكشهاي سياسي و اجتماعي در مورد فوتبال را يكي از عوامل عقب ماندگي اين رشته دانست و گفت: فوتبال ايران نزديك به 40 سال است كه در مسابقات المپيك شركت نكرده كه بهتر است براي رفع اين مشكل به دنبال تقويت تيمها باشيم و تنها به حمايت از دو تيم استقلال و پرسپوليس فكر نكنيم.
نماينده مردم رودسر در مجلس به نظرسنجي برنامه 90 اشاره كرد و گفت: در اين برنامه نيز مشخص شد كه مخالفت شديدي با انتقال تيمها به شهرستانها در جامعه و در ميان اعضاي فراكسيون ورزش وجود دارد.
عباسي شناخت استعدادهاي جوان شهرستان اراك را از اولويتهاي مهم تقويت فوتبال در اين شهر دانست و گفت: اگر تيمي ساخته و آماده به اراك منتقل شود، اما حمايت درستي از سوي هواداران و استاندار اين شهر انجام نگيرد، ممكن است اين شهر از نظر ظاهري تيم ليگ برتري داشته باشد، ولي در آينده نزديك با مشكل روبرو خواهد شد.
عضو فراكسيون ورزش در پايان تقويت تيم دسته يك آلومنيوم سازي اراك را مهمتر از انتقال يك تيم تهراني به اراك دانست و گفت: آماده سازي و حمايت از يك تيم بومي نتيجه ريشه دارتري دارد و يقيناً تيمي كه از دل استان و با تلاش مسئولان آماده شده باشد، بسيار بهتر مي تواند جوابگوي نيازهاي بومي استان بوده و اين امر گام مثبتي در جهت ارتقاي فوتبال كشورمان است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰