ابهام در هزینه‌های میلیاردی استقلال؛ از قرارداد ۳.۵ میلیون دلاری یک بازیکن تا جشن ۶۰ میلیاردی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۷۲۸۱

ابهام در هزینه‌های میلیاردی استقلال؛ از قرارداد ۳.۵ میلیون دلاری یک بازیکن تا جشن ۶۰ میلیاردی

قرارداد ۳.۵ میلیون دلاری داکنز نازون و هزینه حدود ۶۰ میلیارد تومانی جشن ۸۰ سالگی استقلال، ابهامات و مطالبه شفاف‌سازی درباره نحوه هزینه‌کرد منابع عمومی را افزایش داده است.
ابهام در هزینه‌های میلیاردی استقلال؛ از قرارداد ۳.۵ میلیون دلاری یک بازیکن تا جشن ۶۰ میلیاردی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس برخی گزارش‌ها، قرارداد داکنز نازون، بازیکن اهل هاییتی باشگاه استقلال، رقمی در حدود ۳.۵ میلیون دلار داشته که با احتساب نرخ ارز، معادل تقریبی ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود. همچنین گفته می‌شود مراسم جشن ۸۰ سالگی باشگاه استقلال حدود ۶۰ میلیارد تومان هزینه در برداشته است؛ رقمی که در صورت صحت، از منابع عمومی و بیت‌المال تأمین شده است.

در صورت نادرست بودن این ارقام، انتظار می‌رود مسئولان مربوطه به‌صورت رسمی شفاف‌سازی کرده و اسناد هزینه‌ها را منتشر کنند. اما اگر این اعداد صحت دارد، این پرسش جدی مطرح می‌شود که چرا چنین مبالغ سنگینی صرف جذب بازیکنی شده که از نظر فنی عملکرد قابل دفاعی نداشته و همچنین چرا برای برگزاری یک مراسم، هزینه‌ای در این ابعاد پرداخت شده است.

این سؤال نیز مطرح است که آیا داکنز نازون تاکنون حتی بخش کوچکی از این مبلغ را در زمین مسابقه برای استقلال جبران کرده است یا خیر. افزون بر این، برخی گمانه‌زنی‌ها از احتمال ارتباط این هزینه‌ها با تلاش‌های آقای تاجرنیا برای حضور در شورای شهر تهران حکایت دارد و این‌که آیا چنین مخارجی می‌تواند بخشی از تبلیغات زودهنگام انتخاباتی برای انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۵ تلقی شود یا نه.

از سوی دیگر، هزینه ۶۰ میلیارد تومانی جشن، با در نظر گرفتن نرخ سود سالانه ۲۰ درصد، می‌توانست ماهانه حدود یک میلیارد تومان بازدهی داشته باشد. این مبلغ به‌راحتی امکان حمایت معیشتی ماهانه ۳۰ میلیون تومانی از دست‌کم ۳۰ پیشکسوت نیازمند و سالخورده استقلال را فراهم می‌کرد؛ افرادی که برخی از آنان در تأمین ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی، از جمله هزینه مسکن و معیشت روزانه، با مشکلات جدی مواجه‌اند.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار