کد خبر:۱۳۴۸۳۰
اختصاصي/ بررسي مشكلات محيط زيست كشور-2

عبيري: سازمان هاي مردم نهاد حلقه مفقوده محيط زيست كشور هستند

يك كارشناس محيط زيست گفت: مسئولان بايد به سازمان‌هاي مردم نهاد اعتماد بيشتري داشته باشند؛ در صورتي كه در حال حاضر هيچ توجهي به اين سازمان‌ها نمي شود.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، حسين عبيري گلپايگاني در نشست بررسي عملكرد تحولات محيط زيست كشور كه امروز در اين خبرگزاري برگزار شد، گفت: اهميت محيط زيست در زندگي فردي و اجتماعي مردم تا اندازه‌اي است كه هر طرحي بايد براساس مقتضيات زيست محيطي اجرا شود در صورتي كه در حال حاضر اين انديشه بر كشور حاكم نيست و مسئولان دغدغه زيست محيطي ندارند.

 وي ادامه داد: حضور سازمان‌هاي مردم نهاد  مي تواند در فرهنگ سازي زيست محيطي تاثيرات بسياري داشته باشد.

اين كارشناس محيط زيست گفت: مسئولان بايد به سازمان‌هاي مردم نهاد اعتماد بيشتري داشته باشند در صورتي كه هيچ توجهي به اين سازمان‌ها نمي شود و حتي از آن‌ها نظرخواهي هم نشده است.

عبيري اظهار داشت: در حال حاضر سازمان‌ها طرح‌هاي عمراني بسياري را كه با حفظ محيط زيست سازگاري ندارد، تصويب مي كنند؛ در حاليكه حضور كارشناسان فعال از سازمان‌هاي مردم نهاد مي تواند اين مشكل را حل كند.
 
وي افزود: تا زماني كه مشكلات زيست محيطي براي مسئولان به ايمان قلبي تبديل نشود و محيط زيست دغدغه دولتمردان نباشد تحولات زيست محيطي روند صنفي دارد.

اين كارشناس محيط زيست گفت: مسئله محيط زيست بايد به يك فرهنگ و دغدغه براي مسئولان، كارشناسان و حتي مردم تبديل شود و تمام اقشار جامعه بايد در كارهاي روزمره به فكر حفظ محيط زيست باشند زيرا تخريب محيط زيست در مسائل روزمره انسان‌ها تاثير منفي بسياري دارد.
 
وي عنوان كرد: با توجه به اهميت مشاركت مردمي در حل مشكلات زيست محيطي، سازمان محيط زيست و سازمان‌هاي متولي بايد دوره‌هاي آموزشي را براي مردم و كارشناسان برگزار كنند.

وي گفت: همچنين برنامه‌هايي صدا و سيما و رسانه‌ها نيز مي تواند در فرهنگ سازي براي حل مشكلات زيست محيطي موثر باشد.

عبيري گلپايگاني  اظهار داشت: حل مشكل محيط زيست كشور بدون همكاري مردم و دولت ممكن نيست./انتهاي پيام/ 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار