کد خبر:۱۳۵۴۵۲
با قرار گرفتن در رده دوم فینال E؛
روئینگ سواران ایران به کار خود در مسابقات کاپ 3 جهانی پایان دادند
روئینگسواران کشورمان که در مسابقات کاپ 3 جهانی در سوئیس به مصاف حریفان خود رفته بودند، در فینال E این رقابتها در رده دوم جای گرفتند.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، مسابقات کاپ 3 جهانی از 17 تیرماه با حضور 901 ورزشکار از 50 کشور جهان در کشور سوئیس برگزار و باقرار گرفتن حسن جهانیان و عاقل حبیبیان در ماده دونفره سبک وزن در رده دوم فینال E به پایان رسيد.
قایقرانان کشورمان روز گذشته در فینال E این رقابت ها با ماتز مالسیک و جوره سیوت از اسلوانی، هاکبئوم لی و کانگئون جانگ از کره جنوبی، فرانسیسکو روئیز و کریستین یانتانی از شیلی و احمد سلمان و آناس یاور از عراق مسابقه دادند.
در پایان این مسابقه ماتز مالسیک و جوره سی وت از اسلوانی با زمان 6:44.63 دقیقه اول، حسن جهانیان و عاقل حبیبیان از ایران با زمان 6:50.96 دقیقه دوم و لی و کانگئون جانگ از کره جنوبی با زمان 6:51.58 دقیقه سوم شدند.
گفتني است، ملی پوشان کشورمان در این رقابتها موفق شدند با ثبت رکوردهای مناسب ضمن پشت سرگذاشتن تیمهای با سابقه از جمله کره جنوبی و عراق، فاصله خود را با قدرتهای برتر آسیا کم کنند.
لازم به ذكر است، نفرات اعزامی به مسابقات روئینگ کاپ 3 جهانی سوئیس ساعت 4:10 بامداد سه شنبه 21 تیرماه به کشورمان بازمی گردند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰