کد خبر:۱۳۵۵۳۵
با حضور سردار نقدي و حجت الاسلام محمديان
دانشجويان و طلاب جهاد گر فردا بدرقه مي شوند
مراسم بدرقه دانشجويان و طلاب جهادگر و حاضر در اردوهاي جهادي فردا با حضور سردار نقدي و حجت الاسلام محمديان در دانشگاه تهران انجام مي شود.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، در مراسم افتتاحيه اردوهاي جهادي دانشجويان به مناطق محروم كه فردا صبح در مسجد دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، علاوه بر حجتالاسلام محمديان و سردار نقدي، دانشجويان بسيجي دانشگاههاي تهران و جمعي از طلاب بسيجي نيز حضور خواهند داشت.
لازم به ذكر است، دانشجويان پس از مراسم ضمن زيارت مزار شهداي گمنام در كنار مسجد دانشگاه، به سمت سردر اصلي و محل اعزام حركت خواهند كرد.
بر اساس اين گزارش، دانشجويان جهادي بعد از بدرقه حجتالاسلام محمديان و سردار نقدي در سردر اصلي و در فضايي كه يادآور اعزام رزمندگان به جبهههاي دفاع مقدس خواهد بود، عازم مناطق جهادي در شهرستانهاي محروم كشور ميشوند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰