کد خبر:۱۳۵۶۲۳
سه توصیه صفار به دانشجویان ترک
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي با حضور در جمع دانشجويان شيعه تركيه، آنها را به مطالعه سه كتاب از رهبر معظم انقلاب توصيه كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمدحسین صفارهرندی با حضور در پنجمین اردوی آموزشی-زیارتی دانشجویان شیعه ترکیه به ارائه تحلیلی از تاریخ انقلاب و ریشه های اختلاف گروه های داخلی پرداخت.
وي با اشاره به حوادث سیاسی ابتدای انقلاب و شکل گیری دولت شهید رجایی گفت: قرار گرفتن مدیریت کشور در دست کادرهای متعهد و متخصص، بیشتر از وقوع انقلاب اسلامی موجب ترس غربی ها شد.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: شروع موج ترور مسئولان نظام در آن زمان در همين راستا ارزيابي مي شود و رخ دادن این اتفاقات نشان دهنده هزینه سنگین مبارزه با غربی ها بود.
صفارهرندي با اشاره به دوران رهبری مقام معظم رهبری و روي كا رآمدن برخی از اصحاب امام که در زمان حیات ايشان جرات ابراز مخالفت با بنيانگذار كبير انقلاب را نداشتند، ادامه داد: با اين وجود، کار رهبر دوم و پیش برنده نسبت آن نسبت به رهبر اول و موسس سخت تر بود.
روایت ایستادگی رهبر انقلاب در برابر فشارهای غربی ها در دوران اصلاحات بخش دیگر سخنان صفارهرندی بود که با صلوات فرستادن دانشجویان ترک مورد استقبال قرار گرفت.
وی با اشاره به گفتمان سازی های رهبر انقلاب، مطالعه ترجمه سه سخنرانی «خواص و عوام»، «عبرت های عاشورا» و «اصلاحات واقعی و اصلاحات آمریکایی» را به شرکت کنندگان توصیه کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت نهم با بیان خاطراتی، روی کار آمدن اصولگرایان در انتخابات نهم ریاست جمهوری را موجب جوانتر و قدرتمندتر شدن انقلاب اسلامی دانست و گفت: چند برابر شدن سرعت خدمت به مردم و انجام پروژه های بزرگ از جمله دستاوردهاي اين دولت براي نظام جمهوري اسلامي ايران است.
صفارهرندي به سخنانی از روسای جمهور کشورهای جهان در دیدار با مسئولان کشورمان در این دوره مبنی بر نگاه آنها به جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک ابرقدرت جهانی اشاره کرد و گفت: نه تنها جهش های عظیم علمی، تکنولوژیکي و نظامی ایران يا حتی شکست دادن نظامی اسرائیل در دو جنگ 33 روزه لبنان و 22 روزه غزه، بلکه فتح قلب های مسلمانان جهان به عنوان عمق استراتژیک نظام اسلامی مطرح است.
وي افزود: امروز فرمايشات رهبر ایران همان قدر که در ایران طرفدار دارد، در خارج از کشور نیز خواهان دارد.
این تحلیلگر مسائل سیاسی و فرهنگی در ادامه جلسه به سوالات دانشجویان ترکیه ای پیرامون موضوعات مختلف از جمله علت بدحجابی در ایران وحتی در تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی و چرایی عدم موفقیت نظام در حل این معضل، افزایش یا کاهش حمایت مردم ایران از انقلاب اسلامی نسبت به اوایل انقلاب، وضعیت حرمت موسیقی در ایران، رابطه احمدی نژاد و رهبری، آزادی اقلیت های نژادی و مذهبی و همچنين موضوع اعتیاد در ایران پرداخت.
صفارهرندي در پاسخ به سوالی درباره خانه نشینی چند روزه رئیس جمهور، با اشاره به عزل و نصب های دولت احمدی نژاد (از جمله عزل خود در روزهای پایانی دولت نهم) که با اعتراض و مخالفت از جانب رهبری مواجه نشد، گفت: مخالفت رهبری با عزل وزیر اطلاعات، که مصالح خاصی آن را ایجاب می کرد، يك مورد استثنا بود.
وي افزود: اگر احیاناً روزی بین رئيس جمهور و رهبری اختلافی پیش آید، نزدیکترین یاران رئیس جمهور و حتی خانواده وي طرف رهبر انقلاب خواهند بود.
این صحبت صفار با صلوات مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
لازم به ذكر است، اردوی آموزشی-زیارتی دانشجویان شیعه ترکیه در ایران اسلامی توسط انجمن «تایدر» ترکیه برگزار می شود و تا نیمه شعبان ادامه خواهد داشت./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰