رباط صلیبی ماشاریپوف پاره شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۶۶۷۶

رباط صلیبی ماشاریپوف پاره شد

هافبک ازبکستانی تیم فوتبال استقلال که به تازگی به ترکیب آبی‌پوشان رسیده بود، دچار پارگی رباط صلیبی شد.
رباط صلیبی ماشاریپوف پاره شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جلال‌الدین ماشاریپوف هافبک ازبکستانی تیم فوتبال استقلال روز گذشته در جریان دیدار با فولاد هرمزگان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی به‌عنوان بازیکن تعویضی در نیمه دوم وارد زمین شد، اما چند دقیقه بعد به دلیل مصدومیت از زمین بیرون رفت.

در معاینات اولیه مشخص شد این بازیکن با پارگی رباط صلیبی مواجه شده است و باید زانوی مصدومش را جراحی کند. 

ماشاریپوف فصل گذشته دچار پارگی رباط صلیبی شده بود و پزشکان استقلال اعلام کردند او باید هر چه زودتر پایش را جراحی کند، اما هافبک ازبکستانی استقلال زیر بار عمل جراحی نرفت و مدعی شد طبق گفته پزشکان چند ماه بعد مصدومیتش برطرف می‌شود. ماشاریپوف عمل جراحی نکرد و مدت‌ها درگیر درمان مصدومیتش بود تا اینکه به آخرین دیدارهای استقلال در نیم‌فصل رسید. 

با گذشت زمان، ماشاریپوف از بازی با سپاهان وارد ترکیب استقلال شد. او برای دقایق کوتاهی در بازی با سپاهان به میدان رفت و بازی برابر فولاد هرمزگان دومین دیداری بود که برای استقلال بازی می‌کرد، اما دچار مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی شد.

ماشاریپوف امروز (چهارشنبه) از زانوی مصدومش MRI می‌گیرد و در صورت تأیید نهایی پارگی رباط صلیبی مهیای عمل جراحی خواهد شد. او با این وضعیت فرصت حضور در جام جهانی 2026 را از دست خواهد داد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار