کد خبر:۱۳۵۷۷۴۷
رده بندی فوتبال جام ملتهای آفریقا/ نیجریه سوم شد
تیم ملی فوتبال نیجریه در دیدار ردهبندی جام ملتهای آفریقا با پیروزی مقابل مصر در ضربات پنالتی در جایگاه سوم این مسابقات قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در دیدار ردهبندی جام ملتهای آفریقا که به میزبانی مغرب در حال برگزاری است، مصر که با هفت قهرمانی پرافتخارترین تیم این رویداد است به مصاف نیجریه رفت و در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۲ شکست خورد.
آکور آدامز، موزس سیمون، الکس ایووبی و آدمولا لوکمن برای نیجریه پنالتیهای خود را گل کردند و ضربه فیسایو بشیرو گل نشد.
همچنین برای مصر رامی رابیا و محمود صابر پنالتیهای خود را گل کردند، اما محمد صلاح و عمر مرموش، پنالتیهای خود را نتواستند به گل تبدیل کنند.
در دیدار پایانی جام ملتهای آفریقا امشب (یکشنبه) از ساعت ۲۲:۳۰ تیمهای سنگال و مغرب رودروی یکیدگر قرار میگیرند تا تکلیف قهرمان این دوره از مسابقات مشخص شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰