«پابلو اسکوبار» دنیای ورزش در مکزیک دستگیر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۰۴۸۱

«پابلو اسکوبار» دنیای ورزش در مکزیک دستگیر شد

رایان ودینگ، اسنوبردسوار پیشین تیم ملی کانادا و المپین 2002، که پس از خداحافظی از ورزش رهبر یک شبکه جنایی بین‌المللی بود، پس از سال‌ها تعقیب و گریز در مکزیک دستگیر شد و برای محاکمه به ایالات متحده منتقل شد.
«پابلو اسکوبار» دنیای ورزش در مکزیک دستگیر شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رایان ودینگ، اسنوبردسوار پیشین کانادا که در المپیک زمستانی 2002 سالت‌لیک‌سیتی برای کشورش افتخارآفرینی کرده بود، پس از سال‌ها تحت تعقیب FBI سرانجام در مکزیک به دام افتاد.

اف‌بی‌آی که برای دستگیری این ورزشکار سابق جایزه ۱۵ میلیون دلاری تعیین کرده بود، او را یکی از ۱۰ فراری خطرناک جهان معرفی کرده و لقب «ال جفه» به او داده بود؛ بسیاری او را نسخه مدرن «پابلو اسکوبار» یا «ال چاپو» در دنیای ورزش توصیف کرده‌اند.

ودینگ پس از پایان دوران ورزش حرفه‌ای، رهبر یک سازمان جنایی فراملی شد که سالانه ده‌ها تن کوکائین را از کلمبیا و مکزیک به آمریکا و کانادا قاچاق می‌کرد. طبق ادعای دادستانی، درآمد این شبکه بیش از یک میلیارد دلار در سال بود.

پرونده ودینگ شامل اتهامات متعدد از جمله چندین قتل، تیراندازی به شاهدان فدرال در کلمبیا و قتل اشتباهی یک زوج در اونتاریوی کانادا است. مقامات امنیتی معتقدند او طی یک دهه گذشته تحت حمایت مستقیم کارتل سینالوآ در مکزیک زندگی می‌کرد.

بر اساس گزارش‌ها، ودینگ در یک عملیات پیچیده اطلاعاتی و با همکاری دولت مکزیک، خود را در سفارت آمریکا در مکزیکوسیتی تسلیم کرده است. او اکنون برای محاکمه به ایالات متحده منتقل شده و در صورت اثبات اتهامات، با حبس ابد مواجه خواهد شد.

این پرونده، سقوطی شوکه‌کننده از جایگاه یک قهرمان ملی به یک تبهکار بین‌المللی را رقم زده و یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های تاریخ ورزش جهان محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار