ميكروب انسان را بيمار نميكند
گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»؛ پيشرفت روز افزون علم و تكنولوژي و تلاش انسان براي عقب نماندن از اين حركت پرشتاب آثار بسياري از جمله افزايش استرسها، ناراحتيها و درگيريها را براي انسان به ارمغان آورده و اين يكي از ره آوردهاي اين است كه انسان خود را وقف زندگي و كار و مشكلات كند.
طب سنتي علمي است كه در كنار از بين بردن بيماريهاي جسمي، روشهاي رسيدن به خودشناسي، شناخت بدن، آرامش و در نهايت خداشناسي را نيز ارائه مي كند.
آگاهي و پيشگيري از بيماريها دو محور اصلي در روشهاي درماني به طب سنتي بوده و هدف از درمان در اين طب از بين بردن علت بروز بيماري است.
در اين دانش زبان پرونده بزشكي افراد بوده و ميكروب انسان را بیمار نمی کند، بلکه این انسان است که محیط رشد میکروب را فراهم می کند!
دكتر خدادادي، متخصص و محقق طب سنتي و طب قرآني كه بيش از 12 سال است كه تحقيقات گسترده خود در طب سنتي و روشهاي درماني اين طب را آغاز كرده، در يك سخنراني به بيان ابعاد و روشهاي طب سنتي پرداخته كه در ذيل بخشي از اين صحبتها آورده مي شود.
دكتر خدادادي ضمن انتقاد از بي توجهي امروز انسانها نسبت به غذا خوردن مي گويد: از مهمترين نتايج اين بي توجهي از دست دادن نشاط و شادابي و آرامش در افراد است.
وي محل تشخيص بيماريها در طب سنتي را چهره، زبان و كف و روي دست دانسته و مي افزايد: زبان هر فرد پرونده پزشكي وي بوده و آنچه را كه امروز آزمايشهاي گوناگون نشان مي دهند با استفاده از زبان هر فرد مي توان تشخيص داد.
اين استاد طب سنتي دو حديث از پيامبر اعظم(ص) در خصوص جسم و روح را الگويي براي تحقيقات خود مي داند و ادامه می دهد: پيامبر اعظم معده را خانه بيماريها مي دانند و از اين جهت نيز براي درمان تمام بيماريها بايد از معده آغاز كرد و همچنين كم خوري در راس تمام درمانها قرار دارد.
بيش از 8 ميليون رشته عصبي در بدن انسان وجود دارد
خدادادي با اشاره به اينكه بدن انسان بيش از 8 ميليون رشته عصبي دارد، اضافه مي كند: از اين تعداد 2.5 ميليون رشته عصبي مربوط به چشم و 5.5 ميليون رشته ديگر مربوط به ساير اعضاست و پس از چشم نيز بيشترين رشتههاي عصبي مربوط به معده است.
وي با اشاره به تاثير خودشناسي در خداشناسي مي گويد: در صورتي كه فرد بتواند سيستم بدني خود را بشناسد، خدا را در وجود خود احساس كرده و از اين طريق است كه به آرامش مي رسد.
اين استاد طب سنتي اضافه مي كند: برخي از دانشمندان براي شناخت انسان به بررسي ابعاد روحي و باطني فرد مي پردازند و گروهي ديگر در اين زمينه تنها به بررسي جسم مي پردازند.
خدادادي تاكيد مي كند: براي شناخت انسان بايد ابعاد روحي و جسمي انسان به طور كامل بررسي شود؛ چرا كه به طور قطع غذايي كه انسان مي خورد در بعد رواني وي نيز تاثيرگذار است.
وي تصريح مي كند: عبارت «فالينظر» چهار بار در قرآن تكرار شده است كه اين عبارت در آيه پنج سوره طارق مربوط به خلقت انسان بوده، در آيه 15 سوره حج مربوط به اعمال انسان و در آيه هاي 24 سوره عبث و 19 كهف مربوط به غذا است كه از اين آيه ها فرمول سلامتي انسان شامل خلقت انسان + اعمال انسان = غذاي انسان بدست مي آيد.
اين استاد طب سنتي تاكيد مي كند: در صورتي كه غذايي نباشد، هيچ اعمالي وجود نخواهد داشت و در نهايت خلقت انسان نيز بدون مفهوم خواهد بود.
خدادادي با تاكيد بر اينكه ميكروب انسان را بيمار نمي كند، مي گويد: در صورتي كه غذا بيش از 20 تا 24 ساعت پس از صرف شدن، در روده ها باقي نماند، قطعا هيچ گاه بيمار نخواهيم شد.
وي با اشاره به اينكه در آزمايشگاه ها براي كشف ميكروب از آب گوشت، خون، بلادونا، مشكلات و آگار استفاده مي شود، ادامه مي دهد: اگر ميكروب ها در بدن انسان امكان رشد پيدا كند به دليل فراهم شدن شرايط رشد آنهاست و در صورت بروز بيماري اگر اين موارد استفاده نشود، قطعا شرايط لازم براي رشد ميكروب فراهم نخواهد شد.
اين استاد طب سنتي مي گويد: در صورتي كه در آزمايشگاهها روي ميكروبها عسل ريخته شود، ميكروب از بين مي رود و بر اين اساس در صورت بروز بيماري با رژيم غذايي مناسب و عدم مصرف شكلات، آگار، بلادونا و فرآوردههاي حيواني مي توان به بيماري غلبه كرد.
خدادادي خاطرنشان می کند: با رعايت اصول تغذيه مناسب مي توان سيستم ايمني بدن را ارتقا داده و از رشد ميكروبها جلوگيري كرد./انتهاي پيام/