ستاره تاتنهام دوباره عمل می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۱۴۷۰

ستاره تاتنهام دوباره عمل می‌شود

مدافع تاتنهام و تیم ملی ولز ناچار شده برای دومین بار روی مچ پای شکسته‌اش تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
ستاره تاتنهام دوباره عمل می‌شود

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این مصدومیت که در جریان دیدار برابر وستهم، دیداری که با نتیجه ۲-۱ به پایان رسید، رخ داد، پیچیده‌تر از آن چیزی بوده که در ابتدا تصور می‌شد و همین موضوع انجام یک عمل جراحی مجدد را ضروری کرده است؛ اتفاقی که روند بازگشت این بازیکن را به شکل جدی دشوار و هفته‌های پیش رو را برای او مبهم کرده است.

این عارضه‌ تازه، به‌نوعی بدون اغراق، حضور دیویس در دیدارهای حساس ماه مارس را با خطر جدی مواجه کرده است؛ مسابقاتی که ولز در آن‌ها برای صعود به جام جهانی تابستان آینده می‌جنگد. کادر پزشکی تاتنهام در هفته‌های آینده وضعیت این مدافع را به‌ دقت زیر نظر خواهد داشت، اما زمان بسیار محدود برای بازتوانی، امیدها را برای سرمربی تیم ملی ولز جهت در اختیار داشتن او در بازی‌های سرنوشت‌ساز پلی‌آف به حداقل رسانده است.

برنامه رقابت‌های انتخابی به این شکل است که ولز در مرحله نیمه‌نهایی پلی‌آف، روز ۲۶ مارس در ورزشگاه کاردیف سیتی میزبان بوسنی‌ و هرزگوین خواهد بود. تیم برنده این دیدار سپس در فینال، که ۳۱ مارس برگزار می‌شود، به مصاف یکی از دو تیم ایرلند شمالی یا ایتالیا خواهد رفت. غیبت احتمالی دیویس می‌تواند ضربه‌ای سنگین به جاه‌طلبی‌های اژدهایان باشد؛ چرا که آن‌ها در حساس‌ترین مقطع، یکی از باتجربه‌ترین و قابل‌اعتمادترین مهره‌های خود را از دست خواهند داد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار