کد خبر:۱۳۶۱۸۴
رحمتي در پاسخ به «خبرگزاري دانشجو»:
هميشه خودخوري كردم/ خبرنگاران به سايت من مراجعه كنند
دروازه بان استقلال در نشست خبري خود در محل اين باشگاه گفت: تا زماني كه مطلبي در سايت شخصي ام تاييد نشده است، به اخبار رسانه ها توجه نكنيد.
مهدي رحمتي امروز در نشست خبري خود در پاسخ به خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص افزايش حاشيهها در استقلال گفت: از زماني كه در سپاهان بازي مي كردم حاشيه ها هميشه دنبالم بود و من نيز در مقابل بسياري از مسائل صبر كردم و مصاحبه نكردم.
وي در ادامه افزود: در مقابل اين مشكلات تحمل كردم چرا كه علاقه نداشتم تا درگير حاشيه ها شوم و بهتر است بگويم خودخوري كردم.
دروازه بان استقلال به تعريف واژه حاشيه پرداخت و گفت:حاشيه از كجا شروع مي شود؟ از اينكه بازيكني با بازيكن ديگر درگير شود، سر تمرينات حاضر نشود و يا با مربي بدحرف بزند حاشيه ها آغاز مي شود ولي من در تمام مدت حضورم در فوتبال هيچگاه درگير اين مسائل نبودم.
رحمتي در پايان تاكيد كرد: حدود يك سال است كه سايت مهدي رحمتي راه اندازي شده است و از همه خبرنگاران و احزاب رسانه درخواست مي كنم تا زماني كه مطلبي در اين سايت تاييد نشده است، آن را قبول نكنند و اين بهترين راه براي جلوگيري از حاشيه ها است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰