تردید اوسمار برای استفاده از اورونوف مقابل چادرملو
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۳۵۷۶

تردید اوسمار برای استفاده از اورونوف مقابل چادرملو

مصدومیت عضلانی اوستون اورونوف در دیدار اخیر پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان، کادر فنی این تیم را برای استفاده از ستاره ازبکستانی در بازی با چادرملو دچار تردید کرده و تصمیم نهایی پس از جلسه با کادر پزشکی اتخاذ خواهد شد.
تردید اوسمار برای استفاده از اورونوف مقابل چادرملو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از تعویض بین دو نیمه پرسپولیس در دیدار گذشته برابر فولاد خوزستان مشخص شد اوستون اورونوف از ناحیه عضله پا دچار آسیب‌دیدگی شده است؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را میان کادر فنی، هواداران و پیشکسوتان پرسپولیس به وجود آورد.

در ۲۴ ساعت گذشته اخباری مبنی بر نداشتن مشکل جدی اورونوف برای همراهی پرسپولیس مقابل چادرملو منتشر شد و همین مسئله امیدواری‌هایی را درباره حضور این بازیکن تأثیرگذار در دیدار روز سه‌شنبه ایجاد کرد، اما به نظر می‌رسد اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده است.

بر اساس پیگیری‌ها، اوسمار ویرا قصد دارد پیش از تمرین امروز، جلسه‌ای سه‌جانبه با حضور اورونوف و مسئولان پزشکی تیم برگزار کند تا آخرین وضعیت جسمانی این بازیکن به‌طور دقیق بررسی شود.

با توجه به اینکه دیدار بعدی پرسپولیس پس از بازی با چادرملو، تقابل مهمی مقابل ملوان خواهد بود، اوسمار تمایلی ندارد اورونوف را در شرایطی به میدان بفرستد که احتمال تشدید مصدومیتش وجود داشته باشد.

در همین راستا گفته می‌شود سرمربی پرسپولیس درباره میزان دقایق قابل استفاده از اورونوف بدون افزایش ریسک آسیب‌دیدگی، سوالاتی دارد که پاسخ آن‌ها را از کادر پزشکی دریافت خواهد کرد و بر اساس آن، تصمیم نهایی برای چینش ترکیب تیم اتخاذ می‌شود.

دیدار تیم‌های پرسپولیس و چادرملو اردکان روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ماه از ساعت ۱۶ در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار