کد خبر:۱۳۶۳۹۲
هفتمين همايش بينالمللی دكترين مهدويت-9
عيوضي: رسانه زمينهساز ظهور بايد به ايجاد تغييرات اجتماعی همسو با فرهنگ انتظار بپردازد
مدیر گروه آیندهپژوهی دانشگاه بينالمللی امام خمينی (ره) گفت: رسانه زمينهساز ظهور بايد در جهت ايجاد تغييرات اجتماعی همسو با مهدویت گام بردارد و به ترويج صحيح فرهنگ مهدويت و انتظار بپردازد.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، محمدرحيم عيوضی در هفتمين همايش بينالمللی دكترين مهدويت در تالار شیخ مفید با ارائه مقاله خود با عنوان «رسانه زمینه ساز مهدويت» گفت: توجه به مولفههایی چون مديريت خلاق، آيندهنگری، برخورداری از سواد رسانهای و فرهنگی از ضروريات كار رسانهای برای ایجاد تغییرات اجتماعی همسو با فرهنگ مهدويت است.
عضو هيئت علمی دانشگاه بينالمللی امام خمينی(ره) با بيان اينكه جامعه مهدوی، جامعهای مبتنی بر ارزشهای الهی، اصول نبوی و معصومین مي باشد که هدف آن پیاده کردن ارزش های الهی است، گفت: منشأ و خاستگاه رویکرد مهدویت، پرداختن به امور قدسی است که ریشه قرآنی دارد و در چارچوب اسلامی است.
وي تأكيد كرد: رسانههای جمعی در سرنوشت آينده جوامع بشری نقش بینظيری ايفا میكنند، بنابراين باید به برنامه ریزی و تعیین استراتژی های اسلامی در این زمینه اقدام کرد.
عيوضي گفت: در بحث مهدويت به نيازهای فطری و بشری انسانها پاسخ داده می شود و از آنجایی که دستورات اسلام و از جمله مهدويت يك مفهوم ناظر به آينده است، بنابراين توجه به آيندهپژوهی در باب مهدويت يك ضرورت رسانهای به شمار میرود.
مدیر گروه آینده پژوهی دانشگاه بين المللی امام خمينی (ره) در پایان در پاسخ به سوالات حضار گفت: اصولا رسانه به لحاظ رویکرد عملیاتی که دارد، قابل تحلیل و تبیین در قالب نگاه ابزاری نیست و توجه به خصلت های معرفتی و اندیشه ای حاکم بر آن ضروری است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰