جدال ۶ امتیازی در اهواز/ استقلال خوزستان با دو تغییر به مصاف آلومینیوم می‌رود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۴۱۷۱

جدال ۶ امتیازی در اهواز/ استقلال خوزستان با دو تغییر به مصاف آلومینیوم می‌رود

استقلال خوزستان پس از شکست برابر استقلال تهران، امروز در دیداری حساس و تعیین‌کننده در پایین جدول لیگ برتر، در ورزشگاه شهدای فولاد میزبان آلومینیوم اراک خواهد بود.
جدال ۶ امتیازی در اهواز/ استقلال خوزستان با دو تغییر به مصاف آلومینیوم می‌رود

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال استقلال خوزستان که هفته گذشته مقابل استقلال تهران متحمل شکست شد، امروز در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر و در یک دیدار سرنوشت‌ساز خانگی، به مصاف آلومینیوم اراک می‌رود؛ مسابقه‌ای که نتیجه آن می‌تواند نقش مهمی در معادلات پایین جدول ایفا کند.

آبی‌های خوزستان در این بازی با ترکیب ممدجواد کیا، آرام عباسی، محمدرضا مهدی‌زاده، ابوالفضل کوهی، محمدمهدی احمدی، حمید بوحمدان، قاسم لطیفی، امیرحسین جلالی‌وند، امیرحسین فرهادی، محمدحسین زواری و امیرمحمد سیمان‌پور وارد زمین خواهند شد.

امیر خلیفه‌اصل، سرمربی استقلال خوزستان، نسبت به دیدار هفته گذشته مقابل استقلال تهران دو تغییر در ترکیب اصلی تیمش ایجاد کرده است. بر این اساس، سید مهدی موسوی و سجاد دانایی از ترکیب خارج شده‌اند و محمدمهدی احمدی و امیرحسین فرهادی از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفته‌اند.

دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و آلومینیوم اراک از ساعت ۱۵ امروز در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان آغاز می‌شود و قضاوت این مسابقه حساس بر عهده موعود بنیادی‌فر خواهد بود.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار