سانچز با سپاهان به اصفهان بازنگشت
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ایوان سانچز، هافبک اسپانیایی سپاهان، پس از پایان دیدار این تیم برابر تراکتور در تبریز، همراه با سایر اعضای تیم به اصفهان بازنگشت. این بازیکن که ۸۵ دقیقه در ترکیب اصلی سپاهان حضور داشت و از سمت راست زمین نقش مؤثری در خلق موقعیتهای هجومی ایفا کرد، تصمیم گرفت پس از مسابقه راهی ترکیه شود.
سانچز که فصل گذشته در لالیگا و تیم وایادولید بازی میکرد، ابتدای فصل جاری به سپاهان پیوست و تاکنون در ۱۴ دیدار لیگ برتر، سه مسابقه لیگ قهرمانان آسیا و دو دیدار جام حذفی برای طلاییپوشان به میدان رفته است. با وجود دقایق بازی نسبتاً بالا، او تنها موفق به ثبت یک پاس گل شده و طبق برنامه، دیدار هفته آینده سپاهان مقابل خیبر خرمآباد را از دست خواهد داد.
این هافبک اسپانیایی پیشتر نیز در نیمفصل برای دیدار با خانوادهاش ایران را ترک کرده بود که بازگشت دیرهنگامش باعث شد نخستین بازی دور برگشت مقابل ملوان را از دست بدهد. گفته میشود سانچز این بار نیز از تبریز راهی ترکیه شده و احتمال دارد از آنجا به اسپانیا سفر کند؛ با این حال، هنوز احتمال بازگشت او به جمع طلاییپوشان در آینده وجود دارد.
انتهای پیام/