کد خبر:۱۳۶۴۶۲۸
تیم گیلان قهرمان رقابتهای هاپکیدو بانوان کشور شد
رقابتهای هاپکیدو بانوان کشور با حضور ۲۳۹ ورزشکار از سراسر ایران در رشت برگزار شد و تیم گیلان با نمایش برتری کامل، جایگاه نخست را کسب کرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این دوره از مسابقات هاپکیدو بانوان کشور در مجموعه ورزشی شهید سلیمانی شهرداری رشت و در دو بخش کیوروگی و هوشینسول برگزار شد. در این رقابتها ۲۳۹ ورزشکار از استانهای مختلف حضور داشتند و در پایان، تیم گیلان به مقام نخست دست یافت، تیم مازندران دوم شد و البرز جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.
خدیجه لطفی دیلمی، نایبرئیس بانوان هاپکیدو WHC، درباره این رقابتها گفت: هدف اصلی این دوره، شناسایی برترین استعدادهای هاپکیدو بانوان کشور و ارزیابی سطح فنی استانها بود. با بهرهگیری از سیستم کاملاً الکترونیکی داوری، مسابقات از نظر نظم اجرایی، دقت داوری، کیفیت فنی و رعایت کامل آییننامهها، یکی از باکیفیتترین رقابتهای اخیر هاپکیدو را به نمایش گذاشت.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰