میثم پاریزی سرپرست جدید باشگاه مس کرمان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۵۰۵۸

میثم پاریزی سرپرست جدید باشگاه مس کرمان شد

پس از جدایی محمدرضا کافی از باشگاه مس کرمان، میثم پاریزی به‌عنوان سرپرست جدید این باشگاه با حفظ سمت در باشگاه مس رفسنجان منصوب شد.
میثم پاریزی سرپرست جدید باشگاه مس کرمان شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طبق اخبار منتشر شده، میثم پاریزی که پیش‌تر مدیرعاملی باشگاه مس رفسنجان را بر عهده داشت، با ترک این تیم، راهی مس کرمان شد و سکان مدیریت باشگاه را در اختیار گرفت. پاریزی سال‌ها تجربه مدیریت در حوزه ورزش و جوانان استان کرمان را دارد و اکنون در ادامه لیگ دسته اول فوتبال کشور، مأموریت دارد با همکاری سرمربی حسین‌خانی شرایط تیم را بهبود بخشد.

محمدرضا کافی که پس از انتخاب حسین‌خانی به‌عنوان سرمربی مس کرمان نتوانسته بود رابطه خوبی با او برقرار کند، با اصرار مدیران شرکت مس، راهی مس سونگون شد. کافی پیش‌تر نیز سابقه مدیریت در مس سونگون را داشته و مأموریت دارد این تیم را که در جایگاه هفدهم جدول لیگ دسته اول قرار دارد، ساماندهی کند.

در جدول لیگ دسته اول، مس کرمان با ۲۶ امتیاز در رده هفتم و مس سونگون با ۱۲ امتیاز در جایگاه هفدهم قرار دارند و تغییرات مدیریتی این دو باشگاه می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر روند مسابقات باقی‌مانده داشته باشد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار