توقف حریف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا/ فرصت صدرنشینی از دست رفت
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیمهای الرمثا و الحسین در دیداری که در ورزشگاه الحسن برگزار شد، نتوانستند از فرصت پیشآمده برای کسب سه امتیاز و تصاحب صدر جدول بهره ببرند و بازی با تساوی صفر-صفر خاتمه یافت.
این تساوی باعث شد که تیمهای بالای جدول همچنان فاصله اندکی با یکدیگر داشته باشند؛ الفيصلی با ۳۰ امتیاز صدرنشین باقی ماند، الرمثا با ۲۹ امتیاز در رده دوم و الحسین با ۲۸ امتیاز جایگاه سوم جدول را حفظ کرد.
دربی شمال میان این دو تیم برخلاف انتظار، از هیجان و موقعیتهای گل محدود برخوردار بود. فشار فشردگی مسابقات و نیاز مبرم به پیروزی نتوانست انگیزه لازم را برای ارائه نمایشی درخشان فراهم کند.
گفتنی است الحسین علاوه بر رقابتهای داخلی، در عرصه قارهای نیز فعالیت دارد و در مرحله یکهشتم نهایی سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا، به مصاف استقلال ایران خواهد رفت.
انتهای پیام/