عمده تخريبها عليه دولت به خاطر فرار از فراموشي در بين مردم است
ايوب توكليان در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه طرد شدن جريان اصلاحات از سوي مردم براي فعالان اين جريان بسيار آزار دهنده است، اظهار داشت: از آنجايي كه مردم بارها در انتخابات مختلف به گفتمان آنها جواب منفي داده اند بنابراين انتقاد عليه دولت را تنها سلاح خويش مي دانند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه بيشتر تخريبها و جوسازي عليه دولت ريشه در نوع تفكرات خاص برخي جريان ها دارد، تصريح كرد: آقايوني كه با استفاده از اهرم رسانهاي و تبليغاتي به دنبال فشار و مانع تراشي عليه دولت هستند، از قشر سرمايه داري هستند كه منافع خود را به جهت رويكرد خاص دولت در خطر مي بينند.
توكليان با تاكيد بر اينكه توجه دولت به قشر مستضعف و محروم منافع يك عده را با چالش مواجه مي كند، بيان داشت: آقايوني كه معني حقيقي مشكلات را درك نكرده اند براي ما جاي سئوال است كه چرا در حال حاضر رايحه دار حقوق مستضعفان و برطرف كردن مشكلات شده اند؟!
وي با بيان اينكه انتقاد با ادبيات كوچه بازاري و غيرمنصفانه و بدون كارشناسي شده توهين به ملت و هم دولت است، گفت: خوشبختانه مردم ما به يك هوشياري نسبي در خصوص مسائل سياسي كشور رسيده اند و تفاوت نقد دلسوزانه با تخريب را به خوبي از هم تشخيص مي دهند.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي مشهد با تاكيد بر اينكه رويكرد مرم به يك حزب، جريان و گفتمان براساس اعتقادات مذهبي و آرمانهاي انقلاب است، افزود: كساني كه منافع ملي را فداي به قدرت رسيدن خود مي كنند، كاملاً براي مردم شناخته شده هستند.
توكليان ادامه داد: كساني كه منافع كشور را فداي به قدرت رسيدن خود مي كنند معلوم نيست وقتي به كرسيهاي قدرت راه يافتند چه سو استفادههايي از منافع ملت خواهند كرد.
وی با اشاره به حمله سران تشكلهاي دوم خردادي به سياستهاي دولت در قالب دعوت از خاتمي اذعان داشت: اين جريانها فكر نكنند كه با تخريب مي توانند از وزن طرف مقابل بكاهند و بر وزن خود بيافزايند و ما هم اميدواريم خاتمي در انتخابات اين دوره رياست جمهوري شركت كند تا وزنش براي مردم مشخص شود.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي مشهد با تاكيد بر اينكه نصايح مشفقانه مقام معظم رهبري هيچ تاثيري در روحيه برخي جريانها نگذاشته است، گفت: اين جريانها تنها براي انحراف افكار و اذهان عمومي از تجربيات تلخي كه به جا گذاشتهاند، برخي مسائل را به چالش مي كشانند.
توكليان با اشاره به اينكه بحران مالي كه در غرب پيش آمده قطعاً هر دولتي را با مشكل مواجه مي كند، خاطرنشان كرد: خدمات گسترده دولت موضوعي نيست كه مردم به سادگي از آن چشم بپوشند و تمام فعاليتهاي دولت را زير سئوال ببرند.
وی ادامه داد: تريبون مردم سر صندوقهاي راي هنگام انتخابات است.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي مشهد در پايان افزود: مانع تراشي كه از سوي برخي افراد صورت مي گيرد يا واقعاً مي دانند و خود را نفهميده نشان مي دهند يا از سر ساده لوحي بوده كه بايد به سياسي بودن آنان شك كرد./انتهاي پيام/