تراکتور و فجرسپاسی/ پایان رویای قهرمانی مقتدرانه در لیگ بیستوپنجم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یستوپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران با نتایجی پرنوسان آغاز شد؛ جایی که تراکتور به عنوان مدافع عنوان قهرمانی اولین بازی خود را به استقلال باخت و سپاهان نیز در هفته دوم مغلوب پرسپولیس شد. با گذشت چند هفته، تمامی ۱۶ تیم لیگ برتری حداقل یک بار طعم شکست را تجربه کردند و این موضوع باعث شد تکرار تجربه استقلال لیگ بیستویکم، یعنی فصل بدون شکست، غیرممکن شود.
تراکتور فصل گذشته تحت هدایت دراگان اسکوچیچ با کسب ۶۸ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به استقلال لیگ بیستویکم، به اولین قهرمانی خود در تاریخ لیگ دست یافت. اما با شکست اخیر مقابل فجرسپاسی، شاگردان اسکوچیچ حتی در خوشبینانهترین حالت نیز نمیتوانند به آن حدنصاب امتیازی برسند؛ در شرایط فعلی تراکتور، استقلال و سپاهان هرکدام ۳۵ امتیاز دارند و پرسپولیس با یک بازی کمتر، بیشترین امتیاز ممکن برای پایان فصل را ۶۷ خواهد داشت.
در بعد دفاعی، تراکتور که تا پیش از این تنها تیم لیگ با گلهای خورده تکرقمی (۹ گل) بود، با نمایش نسبتا ضعیف مقابل فجرسپاسی این فرصت را از دست داد. با این وجود، شاگردان اسکوچیچ همچنان بهترین خط دفاعی فصل را با ۱۱ گل خورده در اختیار دارند. این بدان معناست که رکورد دفاعی استقلال لیگ بیستویکم (۱۰ گل خورده) همچنان دستنخورده باقی مانده و در لیگ بیستوپنجم هیچ تیمی قادر به شکست آن نیست.
در نهایت، فصل جاری لیگ برتر با رقابتی نزدیک و پرنوسان، فرصت ثبت رکوردهای تاریخی قهرمانی مقتدرانه را از مدعیان گرفت، اما برخی رکوردهای ویژه از جمله بهترین خط دفاعی همچنان دست نخورده و در انتظار فصلهای آینده باقی مانده است.
انتهای پیام/