ورود حریف استقلال به دبی/ منتظر آبی‌ها در امارات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۶۹۵۷

ورود حریف استقلال به دبی/ منتظر آبی‌ها در امارات

دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بین تیم‌های استقلال ایران و الحسین اردن، سه‌شنبه ۲۱ بهمن در ورزشگاه آل مکتوم دبی برگزار می‌شود و هر دو تیم در تلاش برای کسب نتیجه مطلوب پیش از بازی برگشت در اردن هستند.
ورود حریف استقلال به دبی/ منتظر آبی‌ها در امارات

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الحسین اردن در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، سه‌شنبه ۲۱ بهمن از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه آل مکتوم شهر دبی به مصاف هم می‌روند. قضاوت این دیدار برعهده قاسم مطر علی الحاتمی از عمان خواهد بود.

به گزارش رسانه «almamlakatv» اردن، تیم الحسین با هدایت «نی فرانکو» مربی برزیلی، برای کسب نتیجه مثبت در دیدار رفت تمرینات خود را ادامه داده است تا در بازی برگشت در پایتخت اردن با شرایط بهتری حضور یابد.

در طرف مقابل، اعضای تیم فوتبال استقلال قرار بود صبح امروز به امارات سفر کنند، اما تا لحظه نگارش این خبر اعزام تیم انجام نشده است و انتظار می‌رود در ساعات آینده آبی‌پوشان تهران راهی دبی شوند. استقلالی‌ها پس از برگزاری اردو در دبی، برای دیدار برگشت مستقیماً راهی اردن خواهند شد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار