دوئل مرگبار در مستایا/ امباپهِ پنالتی‌زن برابر دیمیتریفسکیِ پنالتی‌گیر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۷۱۸۹

دوئل مرگبار در مستایا/ امباپهِ پنالتی‌زن برابر دیمیتریفسکیِ پنالتی‌گیر

پنالتی به سود رئال مادرید؛ صحنه‌ای آشنا در فصل جاری لالیگا که حالا در دیدار پرتنش والنسیا – رئال مادرید می‌تواند به حساس‌ترین لحظه بازی تبدیل شود؛ جایی که امباپه و دیمیتریفسکی رودرروی هم قرار می‌گیرند.
دوئل مرگبار در مستایا/ امباپهِ پنالتی‌زن برابر دیمیتریفسکیِ پنالتی‌گیر

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پنالتی‌های رئال مادرید در این فصل به عدد ۱۱ در لالیگا رسیده‌اند؛ آماری قابل توجه که بار دیگر پیش از دیدار با والنسیا، توجه‌ها را به نقطه ۱۱ متر جلب می‌کند. مسابقه‌ای که در تاریخ خود، خاطرات تلخ و شیرین فراوانی از ضربات پنالتی به همراه داشته است.

در صورت اعلام پنالتی، همه نگاه‌ها به کیلیان امباپه خواهد بود؛ مهاجمی که به یکی از مطمئن‌ترین پنالتی‌زنان حال حاضر فوتبال اروپا تبدیل شده است. ستاره فرانسوی در این فصل ۱۴ ضربه از ۱۵ پنالتی خود را به گل تبدیل کرده؛ ۹ پنالتی در لالیگا، ۲ پنالتی در لیگ قهرمانان اروپا، یک پنالتی در جام حذفی و ۲ ضربه موفق با پیراهن تیم ملی فرانسه. تنها ناکامی او از روی نقطه پنالتی، دیدار لالیگایی برابر بارسلونا بوده است.

نکته جالب اینکه هر بار امباپه پنالتی زده، تیمش به پیروزی رسیده؛ به‌جز دیدار مقابل خیرونا که با تساوی ۱-۱ به پایان رسید. آماری که نشان می‌دهد پنالتی‌های او اغلب حکم برگ برنده را برای رئال مادرید داشته‌اند.

اما امشب، امباپه با دروازه‌بانی عادی روبه‌رو نخواهد شد. استوله دیمیتریفسکی، سنگربان والنسیا، یکی از پنالتی‌گیرهای شناخته‌شده فوتبال اسپانیاست؛ دروازه‌بانی که مهارت خاصی در برهم زدن تمرکز پنالتی‌زنان دارد. او چهارشنبه گذشته در جام حذفی یک پنالتی از جاورگیسار را مهار کرد و پیش از آن نیز برابر کارتاخنا در همین فصل موفق به مهار پنالتی شده بود.
دوئل مرگبار در مستایا/ امباپهِ پنالتی‌زن برابر دیمیتریفسکیِ پنالتی‌گیر

دیمیتریفسکی در طول دوران حرفه‌ای خود، ۱۱ پنالتی از مجموع ۵۸ ضربه‌ای که به سمت دروازه‌اش زده شده را مهار کرده؛ آماری قابل احترام که نشان می‌دهد کار امباپه آسان نخواهد بود. دیدار فصل گذشته هم هنوز در ذهن هواداران زنده است؛ مسابقه‌ای که دیمیتریفسکی آن‌قدر مقابل جود بلینگام مقاومت کرد تا ستاره انگلیسی پنالتی خود را با ضربه‌ای عجیب به تیر دروازه بکوبد.

فراتر از این دوئل جذاب، تاریخ تقابل‌های رئال مادرید و والنسیا یادآور پنالتی‌های از دست‌رفته بزرگان کهکشانی‌هاست. در ۲۰ سال اخیر، اسطوره‌هایی چون زین‌الدین زیدان (۲۰۰۵)، رونالدو نازاریو (۲۰۰۶)، کریستیانو رونالدو (۲۰۱۵ و ۲۰۱۷)، جود بلینگام (فصل گذشته در مستایا) و وینیسیوس (دو بار؛ فصل گذشته و همین فصل، هر دو در برنابئو) مقابل والنسیا پنالتی از دست داده‌اند.

حالا باید دید امشب، نقطه پنالتی مستایا به نفع امباپه رقم می‌خورد یا دیمیتریفسکی نام خود را به فهرست دروازه‌بانانی اضافه می‌کند که مقابل ستارگان رئال مادرید ایستاده‌اند.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار