طیبی:تشنه تکرار افتخار در جام جهانی هستیم/ ماموریت ما دفاع از حیثیت ایران بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۸۱۳۳

طیبی:تشنه تکرار افتخار در جام جهانی هستیم/ ماموریت ما دفاع از حیثیت ایران بود

حسین طیبی، کاپیتان پرافتخار تیم ملی فوتسال، پس از فتح دوباره قاره کهن، از دشوارترین دوره مسابقات جام ملت‌ها سخن گفت. او با اشاره به پیشرفت خیره‌کننده رقبای آسیایی و فشارهای جانبی که به تیم ملی وارد شده بود، تاکید کرد که درخشش فوتسال ایران نه یک اتفاق، بلکه حاصل یک اتحاد خانوادگی برای دفاع از اعتبار ورزش کشور است.
طیبی:تشنه تکرار افتخار در جام جهانی هستیم/ ماموریت ما دفاع از حیثیت ایران بود

حسین طیبی، ستاره‌ای که سه عنوان آقای گلی آسیا را در کارنامه دارد، این دوره از مسابقات را متفاوت‌ترین تجربه خود می‌داند. به اعتقاد او، ورود مربیان تراز اول خارجی و سرمایه‌گذاری کلان کشورهای آسیایی در لیگ‌هایشان، سطح فوتسال در قاره را چنان ارتقا داده که دیگر هیچ پیروزی آسانی وجود ندارد. او می‌گوید: تحت فشار شدیدی بودیم، اما خوشحالم که ماموریت‌مان یعنی بازگرداندن جام به خانه را با موفقیت انجام دادیم.

 کاپیتان تیم ملی با تاکید بر اینکه موضوع برای بازیکنان فراتر از چند مسابقه ساده بوده، افزود: «ما وظیفه داشتیم از میراثی که نسل‌های قبلی برای فوتسال ایران ساخته‌اند، دفاع کنیم. بحث، بحثِ حیثیت و احترام به پرچمی بود که سال‌ها در آسیا لرزه بر تن رقبا انداخته است. کسی در آسیا از ایران انتظار دومی ندارد و همین توقع، فشار روانی مضاعفی را ایجاد کرده بود.

 طیبی با اشاره به حواشی پیرامون تیم پیش از اعزام، از ایستادگی کادر فنی و بازیکنان در برابر «فشارهای غیرحرفه‌ای» سخن گفت. او معتقد است کسانی که نقد می‌کنند باید از نزدیک احترام و ترسی را که قدرت‌های آسیا از نام ایران دارند، حس کنند. او روحیه فداکاری و غلبه «ما» بر «من» را رمز موفقیت در جو سنگین سالن‌های حریف، به ویژه در برابر ۱۶ هزار تماشاگر اندونزیایی دانست.

 وی ضمن تشکر از حمایت‌های مسئولان فدراسیون فوتبال، حضور مدیران ایرانی در بدنه تصمیم‌ساز آسیا را یک دستاورد جانبی مهم دانست. طیبی که تجربه ایستادن روی سکوی جام جهانی ۲۰۱۶ را دارد، با اطمینان از رویاهای بزرگ این تیم سخن گفت: این نسل تشنه تکرار افتخار در جام جهانی است. ما با توپ فوتسال برای شادی مردم می‌جنگیم و امیدواریم مسئولان نیز در سایر حوزه‌ها همین تلاش را برای خوشحالی این ملت شایسته به کار ببندند.

پربازدیدترین آخرین اخبار