ستاره برنتفورد بهترین بازیکن ماه لیگ برتر انگلیس شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۹۴۳۴

ستاره برنتفورد بهترین بازیکن ماه لیگ برتر انگلیس شد

ایگور تیاگو به عنوان بهترین بازیکن لیگ برتر انگلیس در ماه ژانویه ۲۰۲۶ انتخاب شد.
ستاره برنتفورد بهترین بازیکن ماه لیگ برتر انگلیس شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهاجم برنتفورد که امروز قرارداد جدیدی به مدت پنج‌ونیم سال با این باشگاه امضا کرد، به نخستین بازیکن برزیلی در تاریخ لیگ برتر تبدیل شد که این جایزه را بیش از یک‌بار در یک فصل به دست می‌آورد.

تیاگو که در نوامبر ۲۰۲۵ این عنوان را کسب کرده بود، با اضافه کردن پنج گل دیگر به شمار گل‌های خود در لیگ برتر، جایزه ماه ژانویه را نیز از آن خود کرد؛ ماهی که در آن زنبورها با پیروزی برابر اورتون و ساندرلند مسیر شگفت‌انگیز خود برای حضور در جمع شش تیم بالای جدول را ادامه دادند.

تمام گل‌های تیاگو در همین دو مسابقه به ثمر رسید؛ او برابر اورتون هت‌تریک کرد و مقابل ساندرلند دو گل زد تا همچنان در تعقیب ارلینگ هالند برای کسب کفش طلا در این فصل باقی بماند. تیاگو در ژانویه همچنین رکورد بیشترین گل زده توسط یک بازیکن برزیلی در یک فصل لیگ برتر را شکست و از رکورد قبلی که ۱۵ گل بود عبور کرد.

این بازیکن ۲۴ ساله در صدر فهرست هشت‌نفره نامزدها قرار گرفت؛ فهرستی که شامل یاسین آیارى (برایتون)، پاتریک دورگو (منچستریونایتد)، انزو فرناندز (چلسی)، جونیور کروپی (بورنموث)، کریسنسو سامرویل (وستهام)، هری ویلسون (فولام) و فلورین ویرتز لیورپول) نیز می‌شد. او پس از ترکیب آرای عمومی و آرای هیئتی از کارشناسان فوتبال، برنده این جایزه شد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار