آغاز اردوی تیم ملی شیرجه برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۴۳۴۹

آغاز اردوی تیم ملی شیرجه برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا

با دعوت شش شیرجه‌رو، اردو‌های تیم ملی شیرجه ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا از روز شنبه ۲ بهمن‌ماه در دو‌نوبت صبح و‌بعدازظهر در استخر قهرمانی مجموعه وررشی آزادی تهران، آغاز شده است.
آغاز اردوی تیم ملی شیرجه برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وررش‌های آبی، شهنام نظرپور سرمربی تیم ملی شیرجه اسامی نفرات جدید دعوت شده به تیم ملی را اعلام کرد.

بر همین اساس، محمد مقدسی، محمد شاکری، علیرضا صباغی، کیومرث اصلانی، آیدین نصرتی و مهدی عباسعلی دعوت‌شدگان به تیم ملی شیرجه هستند .

دور جدید تمرینات تیم ملی شیرجه با هدف آمادگی برای حضور در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، از روز شنبه ۲ بهمن‌ماه در دو نوبت صبح و بعدازظهر در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شده است.

بنا بر اعلام سرمربی تیم ملی شیرجه، سام واژیر نیز هماهنگ با تیم ملی شیرجه، تمرینات خود را در کانادا دنبال خواهد کرد و در یک اردو به ملی‌پوشان ملحق خواهد شد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار