كي‌روش به حضور پر شور هواداران اميدوار است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۴۳۵
ترابيان:

كي‌روش به حضور پر شور هواداران اميدوار است

سرپرست تيم ملي گفت: سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان به حضور پرشور هواداران در ديدار با مالديو اميدوار است.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، عباس ترابيان در خصوص ديدار امروز ايران و مالديو گفت: کارلوس کي‌روش خيلي اميدوار به حضور بي نظير تماشاگران در استاديوم آزادي براي حمايت از تيم ملي است و معتقد است که تيم ايران امروز در بازي با مالديو متفاوت از گذشته به ميدان مي رود.
 
وي در ادامه افزود:  اين بدان معني است که کي روش چشم اميد به تشويق تماشاگران دارد و طرفداران تيم ملي بايد خوب بدانند که حضورشان دلگرمي بزرگي براي بازيکنان تيم ملي است تا با تشويق آنان به اوج رفته و روحيه بگيرند؛ آنها مي‌خواهند به عنوان نماينده ميليون ها ايراني غرنده به مصاف تيم مالديو بروند.
 
سرپرست تيم ملي درباره دو مصدوم اين تيم گفت: مهرداد اولادي به دليل مصدوميتي که درکتفش وجود دارد و باعث شده است تحت نظر دکتر باشد و در بازي امروز حضور نداشته باشد.
 
وي خاطر نشان كرد: آندرانيک تيموريان نيز پا به توپ شده و شرايط مصدوميت را پشت سر گذاشته است اما هنوز آمادگي لازم براي رقابت را ندارد.
 
ترابيان يادآور شد: مسئولان و سازمان ليگ به خوبي مي‌دانند بازيكنان حاضر در اردوي تيم ملي نبايد مخاطره فكري داشته باشند اما متاسفانه يكي از بازيكنان ارزنده تيم ملي كه احتمالا در بازي امروز در تركيب اصلي هم حاضر است از وضعيت باشگاهش تحت فشار روحي و فكري قرار دارد و بلاتكليف است.
 
وي در پايان گفت: اميدواريم هرچه زودتر تكليف او در تيم باشگاهي‌اش مشخص شده باشد تا وي با با ذهن آرامي براي تيم كشورش بازي كند.
پربازدیدترین آخرین اخبار