ذوبآهن_پرسپولیس/ اوسمار در لبه تیغ، پلِ لرزانِ خواجو زیر پای سرخپوشان!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۶۶۹۴
هفته بیست و سوم لیگ برتر؛

ذوبآهن_پرسپولیس/ اوسمار در لبه تیغ، پلِ لرزانِ خواجو زیر پای سرخپوشان!

هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال در حالی به ایستگاه اصفهان رسیده است که پرسپولیس پس از هت‌تریک در شکست، برای فرار از غضب هواداران به مصاف ذوب‌آهنی می‌رود که سایه سقوط را بیش از هر زمان دیگری بر سر خود احساس می‌کند.
ذوبآهن_پرسپولیس/ اوسمار در لبه تیغ، پلِ لرزانِ خواجو زیر پای سرخپوشان!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امشب از ساعت ۱۹:۱۵، ورزشگاه فولادشهر میزبان نبردی است که بیش از سه امتیاز، حکم «اعاده حیثیت» برای دو تیم ریشه‌دار فوتبال ایران را دارد. پرسپولیس که این روزها حال و روز خوشی ندارد، در حالی مقابل ذوب‌آهن صف‌آرایی می‌کند که شکست هفته گذشته مقابل خیبر، سومین ناکامی پیاپی را در کارنامه اوسمار ثبت کرد تا سرخپوشان با ۳۴ امتیاز در جایگاه غریب ششم میخکوب شوند.

ذوبآهن_پرسپولیس/ اوسمار در لبه تیغ، پلِ لرزانِ خواجو زیر پای سرخپوشان!

اوسمار و نیم‌فصل سیاه؛ حمایت مدیران، خشم هواداران

 آمار برای مربی برزیلی پرسپولیس نگران‌کننده است؛ ۵ شکست در ۷ بازی نیم‌فصل دوم، عملکردی «فاجعه‌بار» را رقم زده که تنها به لطف سکوهای خالی از تماشاگر، صدای اعتراض مستقیم هواداران را در ورزشگاه خفه کرده است. با وجود تمدید قرارداد جنجالی از سوی مدیریت، اوسمار می‌داند که برای ساکت کردن منتقدان و پیشکسوتان، راهی جز پیروزی در اصفهان ندارد. او در این مسیر با چالش انضباطی هم روبرو بود؛ درگیری سروش رفیعی و امین کاظمیان که به اخراج موقت آن‌ها منجر شد، با وساطت و بازگشت آن‌ها به لیست سفر اصفهان ختم شد تا شاید تجربه کاپیتان رفیعی گره‌گشای تیم در این بازی سرنوشت‌ساز باشد.

ذوب‌آهن؛ ۱۰ نفره‌های امیدیان در بن‌بست

 در آن سوی میدان، گاندوهای اصفهانی وضعیتی به مراتب وخیم‌تر دارند. جلال امیدیان و تیمش با ۱۹ امتیاز در رده پانزدهم ایستاده‌اند و هر لحظه خطر سقوط را بیشتر حس می‌کنند. بزرگترین هراس ذوبی‌ها در این دیدار، تکرار کابوس «اخراج» است؛ آن‌ها در دو بازی قبلی با کارت قرمز جریمه شده و بازی را واگذار کرده‌اند. امیدیان که در سه بازی اخیر تنها یک برد کسب کرده، امیدوار است طلسم ۵ ساله (۲۰۳۲ روزه) نبردن پرسپولیس را در خانه‌ بشکند.

غایبان کلیدی و آمار تاریخی

 دست پرسپولیس در این دیدار خالی‌تر از همیشه است. محرومیت دنیل گرا و مارکو باکیچ در کنار مصدومیت مهره‌های وزنی نظیر کنعانی‌زادگان و میلاد محمدی، ساختار دفاعی سرخ‌ها را با لرزه مواجه کرده است. همچنین وضعیت دست آسیب‌دیده میلاد سرلک حضور او را در ترکیب اصلی در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

  • تاریخچه تقابل‌ها: از ۷۷ نبرد قبلی، ۳۵ پیروزی سهم قرمزها و ۱۶ برد سهم سبزپوشان بوده است.

  • طلسم فولادشهر: پرسپولیس ۲۸۷۰ روز است که در این ورزشگاه به ذوب‌آهن نباخته (آخرین بار مقابل تیمِ قلعه‌نویی) و امشب باید دید امیدیان می‌تواند تاریخ را پس از نزدیک به ۸ سال تغییر دهد یا خیر.

در دیگر بازی حساس امشب، تیم‌های انتهای جدولی مس رفسنجان و آلومینیوم اراک از ساعت ۱۸:۴۵ به مصاف هم می‌روند تا معادلات بقا در لیگ بیست و چهارم پیچیده‌تر از قبل شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار