عباسي خصوصي سازي در ورزش را شكوفا مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۶۷۲
نجف نژاد در گفت‌وگو با «خبرگزاري دانشجو»:

عباسي خصوصي سازي در ورزش را شكوفا مي‌كند

 عضو فراكسيون ورزش مجلس گفت: با توجه به سابقه وزارت عباسي در بخش تعاون، وي خصوصي‌سازي در ورزش را شكوفا مي‌كند.
مقداد نجف نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، در خصوص معرفي وزير ورزش گفت: وزير مربوطه سه شنبه، 4 مرداد ماه معرفي مي شود كه طبق آخرين اخباري كه به دست ما رسيده است وزير پيشنهادي رئيس جمهور، عباسي، وزير تعاون مي باشد.

وي در ادامه افزود: به نظر من عباسي گزينه مناسبي براي هدايت ورزش ايران است؛ چرا كه سابقه فعاليت ملي را در كارنامه دارد و خودش نيز علاقه مند به رشد و شكوفايي ورزش كشور است.

عضو فراكسيون ورزش مجلس حضور عباسي در راس ورزش كشور را زمينه ساز تحقق خصوصي سازي در ورزش دانست و گفت: از آنجايي كه عباسي سابقه حضور در وزارت تعاون را دارد مي تواند بحث خصوصي سازي كه سال هاست در ورزش كشور راكد مانده است را شكوفا كند.
 
وي در پايان گفت: براي خصوصي سازي در ورزش نياز به فردي كارآزموده و ماهر در اين زمينه داريم، كه عباسي به لحاظ سابقه، فردي مناسب براي ايجاد اين تغيير عظيم در ورزش كشور است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار