نظام سلطه به دنبال خنثي كردن نقش زنان در جامعه ديني ايران است
به گزارش گروه دريافت خبر «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام محمديان که در همايش «آرامش در حباب» شوراي عالي خواهران دانشجوي مسلمان سخن مي گفت، افزود: كميت و كيفيت حضور دختران در فعاليت هاي دانشگاهي از اهميت ويژه اي برخوردار است و خلاء حضور خواهران دانشجو در قالب يك تشكل تخصصي و مستقل در جامعه دانشگاهي از مدت ها پيش احساس مي شد.
رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، تاكيد كرد: در حال حاضر از طرف نظام سلطه تهديدات فراواني حول محور مسائل زنان وجود دارد كه اگر اين هجمه ها براي دختران فرهيخته و اهل علم ما روشن گردد، بسياري از تهديدات از بين رفته و براي ما به فرصت تبديل خواهند شد.
وي فرهنگ سازي و انتقال فرهنگ از نسلي به نسل ديگر را از نقاط قوت جامعه زنان دانست و افزود: نظام سلطه با درك اهميت اين موضوع بر آن است اين گروه را خنثي سازد تا زنان جامعه ما نتوانند رسالت اصلي خود را كه همان فرهنگ سازي و انتقال فرهنگ اصيل به نسل هاي بعدي مي باشد، پياده نمايند.
حجت الاسلام محمديان در بخش ديگري از سخنان خود به جايگاه انقلاب اسلامي و تاثيرات آن در جهان پرداخته و گفت: امروز ما كاملا در موضع تهاجمي هستيم و به خوبي مي توانيم غرب را در مورد آنچه به زنان روا داشته است، به چالش بكشانيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: غرب بايد در مورد نگرش كنوني به زن در دنياي امروز و آنچه بر سر هويت و اصالت زن آورده پاسخگو باشد.
وي با اشاره به اينكه زن آينه جلال و جمال الهي است، نگرش كالا محور و جنسيتي را بزگترين ظلم در حق زنان دانست كه ره آورد كنوني نظام سلطه براي دستيابي به اهداف منفعت طلبانه و سودجويانه آن است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه به مساله حجاب در دين اسلام اشاره كرد و افزود: فلسفه حجاب در دين، يعني اينكه زن در جامعه، يك انسان ارزشمند، داراي هويت و اصالت والايي مي باشد.
حجت الاسلام محمديان رسالت دانشجويان دختر را حول 4 محور؛ آگاهي عميق از ماهيت و جريان پشت پرده و پر تزوير غرب نسبت به زن و آنچه در جهان اتفاق مي افتد، مقاومت و ايستادگي در مسير حقيقت و خالي نكردن عرصه هاي فكري و فرهنگي، موضع فعال، تهاجمي و مطالبه گرايانه از غرب در مورد جايگاه و منزلت زن و فعاليت هاي علمي و پژوهشي به ويژه در مباحث تخصصي زنان براي بالا بردن آگاهي ها و ايفاي نقش موثر در اجتماع دانست.
نماينده مقام معظم رهبري در دانشگاه ها در پايان با ابلاغ سلام مقام معظم رهبري به دانشجويان، براي آنها آرزوي موفقيت و سربلندي کرد.
گفتني است همايش «آرامش در حباب» با همكاري شوراي عالي خواهران دانشجوي مسلمان و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علامه طباطبايي با محوريت بررسي كليه ابعاد نظري و فكري فمينيسم در سالن اجتماعات شهيد بهشتي اين دانشگاه با حضور دانشجويان مراكز آموزش عالي سراسر كشور برگزار شد. /انتهاي پيام/