احتمال بازگشت ستاره جوان رئال مادرید برای دیدار مقابل اتلتیکو
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۴۵۱۳

احتمال بازگشت ستاره جوان رئال مادرید برای دیدار مقابل اتلتیکو

جود بلینگهام بخشی از تمرین تیم را با گروه انجام داد، در حالی که «کارراس» و «آسِنسیو» نیز جلسات کامل تمرینی را پشت سر گذاشتند.
احتمال بازگشت ستاره جوان رئال مادرید برای دیدار مقابل اتلتیکو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با مصدومیت تیبو کورتوا که حدود شش هفته از میادین دور خواهد بود، روحیه تیم کمی تضعیف شده، اما بازگشت چند مصدوم امید تازه‌ای ایجاد کرده است. بلینگام پس از بیش از یک ماه دوری، گام مهمی با تمرین گروهی برداشت و احتمال حضورش در ترکیب مقابل اتلتیکو وجود دارد، هرچند در جمع ۱۱ نفر اصلی هنوز بعید به نظر می‌رسد.  

برای «کارراس» و «آسِنسیو» اما اوضاع بهتر است؛ هر دو به‌طور کامل تمرین کردند و آماده بازگشت به میادین هستند. کارراس پیش‌تر در فهرست بازی برابر سیتی بود اما فرصت بازی پیدا نکرد، در حالی که آسنسیو سه دیدار اخیر را به علت مصدومیت از دست داده بود.

میلیتائو، مدافع برزیلی، نیز نزدیک به بازگشت است و احتمالاً پس از وقفه بازی‌های ملی دوباره در ترکیب قرار خواهد گرفت. برنامه فعلی نشان می‌دهد او می‌تواند در دیدارهای ۵ و ۸ آوریل (برابر مایورکا و بایرن مونیخ) حاضر شود. 

بنابراین، برای دیدار دربی مقابل اتلتیکو، رئال مادرید پنج غایب قطعی خواهد داشت: کورتوا، رودریگو، مندی، سبایوس و میلیتائو. در مقابل، بازگشت چند مهره کلیدی و رفع محرومیت «ماستانتونو» می‌تواند دست آربلوا را در چینش ترکیب بازتر کند. 

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار