ستاره لیورپول در آستانه دیدار با سیتی مصدوم شد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرمربی لیورپول پس از آنکه فریمپونگ در تساوی ۱-۱ هلند مقابل اکوادور در سهشنبه شب، تنها پس از ۱۳ دقیقه مجبور به ترک زمین شد، اکنون نگران است؛ چرا که تیمش یک ضربه دفاعی دیگر را متحمل شده است.
رونالد کومان، سرمربی هلند، مصدومیت فریمپونگ را تأیید کرد و در اظهارنظری نگرانکننده گفت: «آن اتفاق یک ضربه بود و ما مجبور شدیم او را تعویض کنیم.»
این بازیکن ۲۵ ساله هنگام خروج از زمین بهطور مشهودی ناامید بود؛ چرا که این سومین دوره مصدومیت او در این فصل، از زمان پیوستن به لیورپول در تابستان گذشته محسوب میشود. فریمپونگ پیش از این در ماه اکتبر در جریان دیدار لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتراخت فرانکفورت و همچنین در ماه ژانویه در بازی مقابل قرهباغ دچار کشیدگی عضله شده بود.
او اکنون ممکن است چندین هفته از میادین دور باشد و بازیهای حساس جام حذفی مقابل منچسترسیتی، و همچنین مسابقات مقابل پاریسنژرمن و فولام را از دست بدهد. با توجه به اینکه کانر بردلی به دلیل جراحی زانوی آسیبدیده در دیدار ژانویه مقابل آرسنال، تا پایان فصل غایب است، احتمال دارد لیورپول از جو گومز یا دومینیک سوبوسلای در آن پست استفاده کند.
هواداران لیورپول احتمالاً صبح جمعه در کنفرانس مطبوعاتی آرنه اسلوت، پیش از دیدار با سیتی، خبرهای بیشتری درباره وضعیت مصدومیت فریمپونگ دریافت خواهند کرد.
انتهای پیام/