ساوتهمپتون ۲-۱ آرسنال / حذف توپچی‌ها از جام حذفی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۹۴۶۷

ساوتهمپتون ۲-۱ آرسنال / حذف توپچی‌ها از جام حذفی

در حالی که همه منتظر پیروزی مقتدرانه صدرنشین لیگ برتر بودند، ساوتهمپتون با یک نمایش فداکارانه و تکیه بر درخشش جوانانش، آرسنال را در یک‌چهارم نهایی جام حذفی حذف کرد.
ساوتهمپتون ۲-۱ آرسنال / حذف توپچی‌ها از جام حذفی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نمایش ساوتهمپتون مقابل آرسنال ثابت کرد که رتبه و امتیاز یک تیم در لیگ برتر در جام حذفی هیچ معنایی ندارد. شاگردان میکل آرتتا که با سودای به دست آوردن سه‌گانه‌ پا به این مسابقه گذاشته بودند، در ورزشگاه سنت‌مری اسیر انگیزه تیمی شدند که با احتساب بازی امشب ۱۵ بازی است رنگ باخت را ندیده. آرسنال مقابل ساوتهمپتون 2-1 باخت و حذف شد تا رویای سه گانه برایش نقش بر آب شود. آنها یک جام باارزش را از دست دادند. اگر خاطرتان باشد چند روز پیش آرسنالی‌ها با شکست مقابل منچسترسیتی در فینال جام اتحادیه یک جام دیگر را از دست دادند تا رویای چهارگانه به سه گانه تبدیل شود. آنها دومین جام را امشب از دست دادند و حالا فقط برای قهرمانی در لیگ برتر و چمپیونزلیگ شانس دارند.

بازی در حالی آغاز شد که بازگشت مارتین اودگارد به ترکیب اصلی، امیدها را برای یک برد آسان زنده کرد، اما اشتباهات مرگبار خط دفاعی توپچی‌ها، سناریوی دیگری رقم زد.

دقیقه ۳۵، جرقه اولین شوک زده شد. جیمز بری با ارسالی دقیق از جناح راست، بن وایت را به اشتباه انداخت. مدافع آرسنال که در تشخیص مسیر توپ کاملاً ناتوان بود، اجازه داد راس استوارت با یک جایگیری هوشمندانه و ضربه‌ای دقیق، کپا آریسابالاگا را تسلیم کند. آرسنال که شوکه شده بود، نیمه اول را با شکست راهی رختکن شد تا آلن شیرر، در بین دو نیمه از عملکرد دفاعی آرتتا به شدت انتقاد کند. 

با شروع نیمه دوم، آرتتا دست به قمار بزرگی زد و با بیرون کشیدن ژسوس و اودگارد، مهره‌های هجومی‌اش را وارد زمین کرد. ورود ویکتور گیوکرش و نونی مادوئکه خون تازه‌ای در رگ‌های آرسنال تزریق کرد. بالاخره در دقیقه ۶۸، قفل دروازه قدیس‌ها شکست؛ پاس عمقی و استثنایی گابریل به کای هاورتز رسید و او با یک پاس کات‌بک بی‌نقص، گیوکرش را در موقعیت گلزنی قرار داد تا مهاجم سوئدی با ضربه‌ای مهارنشدنی بازی را به تساوی بکشاند. در این لحظات به نظر می‌رسید آرسنال برای زدن گل دوم خیز برداشته، اما مصدومیت گابریل و خروج او از زمین، شیرازه دفاعی مهمان را دوباره از هم پاشید.

در حالی که بازی به دقایق پایانی و وقت‌های اضافه نزدیک می‌شد، درخشش تام فلوز در جناح راست ساوتهمپتون سرنوشت بازی را تغییر داد. او در دقیقه ۸۵ با یک حرکت تکنیکی، توپ را به لبه محوطه جریمه فرستاد تا شیا چارلز با ضربه‌ای زمینی و دقیق به گوشه سمت چپ، ورزشگاه را به مرز انفجار برساند. این دومین گل پیاپی چارلز در دو بازی اخیر دو تیم بود بود. او به معنای واقعی کلمه کابوس آرسنال شده است.

دقایق تلف‌شده بازی، اوج هیجان و البته استیصال آرسنال بود. گابریل مارتینلی که به شدت از جریان بازی کلافه بود، در یک صحنه عجیب برای زدن سریع ضربه آزاد، داور مسابقه را از مسیرش کنار زد و یک کارت زرد دریافت کرد. در دقیقه ۹۴، آخرین فرصت آرسنال روی پای ریکاردو کالافیوری نشست، اما شلیک بی‌دقت او به آسمان رفت تا سوت پایان بازی، حکم حذف آرسنال و صعود دراماتیک ساوتهمپتون به نیمه‌نهایی را امضا کند. آرتتا و تیمش باید با رویای سه گانه خداحافظی کنند و تنها به فکر حفظ صدرنشینی در لیگ برتر باشند. 

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار