احتمال بازگشت کونته به تیم ملی ایتالیا!
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کونته به عنوان گزینه اصلی برای جانشینی جنارو گتوزو در سمت سرمربی تیم ملی ایتالیا در حال مطرح شدن است. قرارداد این مربی ایتالیایی تا ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد و بر اساس ادعای گاتزتا دلو اسپورت، کونته بیش از حد به بازگشت برای دومین دوره حضور روی نیمکت آتزوری علاقهمند است.
کونته پیشتر بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ هدایت ایتالیا را بر عهده داشت و توانست این تیم را به مرحله یک چهارم نهایی یورو برساند که آنها در نهایت در آن در ضربات پنالتی مقابل آلمان حذف شدند. گاتزتا مدعی شده است که کونته خاطرات بسیار خوبی از دوران حضورش به عنوان سرمربی تیم ملی دارد و در فدراسیون فوتبال ایتالیا نیز این باور وجود دارد که این مربی ۵۶ ساله گزینه مناسبی برای احیای آتزوری است.
این روزنامه مدعی شده است که اورلیو دی لورنتیس، رییس باشگاه ناپولی، با وجود این که یک سال از قرارداد کونته باقی مانده است، به او اجازه خواهد داد به تیم ملی ملحق شود. گاتزتا تاکید دارد که چراغ سبز دی لورنتیس «مشکلی نخواهد بود»، بهویژه اگر جووانی مالاگو به عنوان رییس جدید فدراسیون فوتبال ایتالیا انتخاب شود.
قرار است برای بازیهای دوستانه ماه ژوئن یک سرمربی موقت، احتمالاً سیلویو بالدینی، منصوب شود، در حالی که انتخاب سرمربی جدید ایتالیا پیش از پایان ژوئن یا ابتدای ژوئیه انجام نخواهد شد، زیرا رییس جدید فدراسیون پیش از ۲۲ ژوئن انتخاب نمیشود.
نام ماسیمیلیانو آلگری و روبرتو مانچینی نیز مطرح شده اما سرمربی میلان اعلام کرده است که در سنسیرو از شرایطش رضایت دارد، در حالی که تردیدها درباره مانچینی بیشتر به جدایی او در سال ۲۰۲۳ بازمیگردد که او به طور ناگهانی با ارسال یک ایمیل رسمی استعفا داد و تنها چند هفته بعد به عنوان سرمربی تیم ملی عربستان سعودی منصوب شد.
انتهای پیام/