ستاره سنگالی الهلال غایب بزرگ لیگ نخبگان آسیا
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کالیدو کولیبالی، مدافع سنگالی تیم فوتبال الهلال، به احتمال زیاد دورهای بین دو تا چهار هفته را برای درمان و بازتوانی سپری خواهد کرد؛ موضوعی که منابع اختصاصی «الریاضیه» آن را تأیید کردهاند.
کولیبالی در فهرست کاروان تیم که برای دیدار مقابل السد قطر در روز دوشنبه، در چارچوب مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان راهی جده شد، حضور نداشت. این منابع همچنین احتمال دادند که او در صورت صعود تیم به مراحل بعدی نیز در ادامه رقابتها غایب باشد.
این منابع همچنین فاش کردند که او شامگاه شنبه در یک بیمارستان خصوصی در ریاض تحت اسکن MRI قرار گرفته که نشان داده دچار پارگی درجه دو و تجمع خون در عضله جلویی ران چپ شده است.
با توجه به شرایط این بازیکن، او نیاز به دوره درمان و بازتوانی دارد که ممکن است تا یک ماه کامل به طول بینجامد، در حالی که رقابتهای این تورنمنت در ۲۵ آوریل جاری به پایان میرسد.
باشگاه الهلال نیز روز شنبه اعلام کرده بود که این ستاره ملیپوش سنگالی از درد در عضله جلویی رنج میبرد؛ موضوعی که مانع از همراهی او با کاروان تیم شد.
تیم الهلال تمرینات آمادهسازی خود برای دیدار با السد را در یکی از زمینهای تمرینی کنار ورزشگاه «الإنماء» به پایان رساند و شامگاه یکشنبه زیر نظر سرمربی ایتالیایی خود، سیمونه اینزاگی، تمرینی شامل بخشهای بدنی و تاکتیکی برگزار کرد.
انتهای پیام/